Ana Sayfa GÜNDEM 8 Temmuz 2022 291 Görüntüleme

BAŞKAN KAHVECİOĞLU, AKŞENER’E FETHİ SEKİN ŞEHİR HASTANESİNDE ÇALIŞAN TAŞERON PERSONELİN KADROLAŞMASI GEREKTİĞİNİ İLETTİ

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 81  ilin Gençlik Kolları Başkanları ile bir araya geldi. Toplantıya Elazığ’ı temsilen katılan Elazığ İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Kahvecioğlu, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde çalışan taşeron personelin kadrolaşmasına yönelik henüz bir adım atılmadığını dile getirerek bu konuda çalışmaların olması gerektiğini vurguladı. Elazığ’ın çeşitli sorununu İyi Parti Genel Başkanına ileten Başkan Kahvecioğlu yaptığı açıklamada;

“Genel Başkanımız Başkanlığında 81 İl Gençlik Kolları Başkanları istişare toplantısına katılım sağladım. Tüm illerimize söz hakkı veren Genel Başkanımız Elazığ Gençliği adına da bana da söz hakkı verdi. Sözlerime başta Elazığlı hemşerilerimizin ve akabinde Fethi Sekin Şehir Hastanesinde çalışan Taşeron arkadaşlarımızın selamlarını ilettim ve sözlerime şu cümleler ile başladım: Yiğitler diyarı olan adını yiğit insandan alan Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin’i rahmetle minnetle andım.2018 yılında şehrimizde hizmet vermeye başlayan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde 1500 e yakın taşeron personel bulunduran bunların birinin de ben olduğumu ifade ettim. Bugüne kadar herhangi bir personel haklarına yönelik siyasi çalışmanın olmaması ve çalışan personellerin kadrolaşma süreci hakkında adım atılması gerektiğini dile getirip Genel Başkanımızdan bir grup toplantısında veya mecliste dile getirmesini için ricada bulundum.

Akabinde bölge koordinatörümüz Av.Oğuzhan Boyraz’ın şehrimize ziyaretleri sırasında yaptığımız çalışmalardan bahsettim. Özellikle Ahıska Türklerini ve hayvan barınağını ziyaretlerimizden memnuniyetlerini dile getirirken Fethi Sekin Şehir Hastanesi çalışan personellere ve sağlıkçı arkadaşlarımıza selamlarını iletip bayramlarını tebrik etti. Gençlik Kollarındaki sistem değişikliği ile alakalı bilgilendirme yaptı. Genel Başkanımız her daim gençlere güvenen, inanan ve gençlerin her konuda destekçisi olduğu ifade etti. Genel Başkanımızın bizlere bakış açısı ve tutumu çok güzel gençlerin her daim yanında olmasını istiyor. Şehrimizdeki tüm hemşerilerimizin bayramlarını tebrik edip Elazığ bizim için ayrı önemli ve değerli bu bilinçte çalışmamızı istedi. Toplantımızı verimli bir şekilde sonlandırdık bayramlaştıktan sonra programımızı bitirdik.” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Tema Tasarım | Osgaka.com