Ana Sayfa Uncategorized 28 Temmuz 2022 338 Görüntüleme

DEMİRBAĞ: EMNİYET GÖREVLİLERİ YAŞANAN ASAYİŞ OLAYLARI NEDENİYLE YIPRATILMAMALIDIR

Türk Ziraat Yüksek Mühendisleri Birliği Elazığ Temsilcisi Vedat Demirbağ son günlerde Elazığ’da yaşanan asayiş olayları üzerine bir değerlendirmede bulundu. Demirbağ önceki gün Fırat Üniversitesi Hastanesinde yaşanan silahlı çatışma olayı nedeni ile Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünün yıpratılmaya çalıştığını ifade ederek bu durumun kimseye faydasının olmadığını belirtti. Demirbağ yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

”Son günlerde ilimizde yaşanan silahlı bir asayiş olayı yüzünden, yaşanan olayın içyüzü ve detaylarının ne olduğu iyice soruşturulup, savcılık aşaması tamamlanmadan, ilimize atandığı günden itibaren toplumsal huzurun ve refahın sağlanması için gece gündüz çalışan Ilimiz Emniyet Müdürü Celal SEL bey ve mesai arkadaşlarının bilerek veya bilmeyerek yıpratılmasını doğru bulmamaktayım. Bu güne kadar bir çok önleyici asayiş faaliyeti ile suçun önlenmesi ve suçluyla mücadelede özveri ile çalışan Emniyet görevlilerimizin yıpratılmasının kimseye faydası bulunmamaktadır. Suç ve suçluyla mücadelede TCK kapsamında görevini yerine getiren Emniyet personellerimizin yaşanan silahlı yaralama olayı nedeni ile kamuoyu önünde zaafiyet içerisinde göstermenin doğru doğru olmadıgını belirtmek isterim. Atandığı günden beri ilimizde suç ve suçluyla mücadelede özveri ile görev yapan İl Emniyet Müdürümüz Celal SEL bey daha önceki görev yaptığı illerde de ortaya koyduğu özverili çalışmaları ile hep takdir görmüştür. İlimize atandığı günden itibarende suçun önlenmesi, suç ve suçluyla mücadele edilmesi, suçun işlenmesinin önlenmesinde özveri ile görev yapan, fedakarca çalışan İl Emniyet Müdürümüz ve mesai arkadaşlarının yaşanan bir asayiş olayı üzerinden yola çıkarak yıpratılmasının bilerek veya bilmeyerek toplumsal huzura ve Emniyet Teşkilatımıza zarar vereceğinin bilinmesi isterim.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com