Ana Sayfa Uncategorized 31 Temmuz 2022 273 Görüntüleme

ELAZIĞ’LI GENÇLER SAMSUN’DA

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan Gençlik Kampları normalleşmenin ardından başvuruların alınmasıyla birlikte kamp dönemi belli olan gençler için Elazığ’dan kafileler yola çıkan bir diğer kafilemiz, Samsun Kampına katılacak olan gençlerimiz, Eylül Ay’ı sonuna kadar Gençlik Kamplarımızın olduğu illere kafileler gitmeye devam edecekler.

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; Yaz Ay’ları itibariyle Gençlik Kamplarımıza genclerimizi gönderiyoruz. Gençlerimiz için büyük fırsat ve unutamayacağı anlardan biri olacak olan kamplarımıza Samsun ile devam ediyoruz. Toplama merkezi olmamız hasebiyle de kontenjan sayımız diğer illerimize göre fazla bu yüzden şanslıyız ve bu imkanlardan faydalanmak isteyen ve başvuruları Asil olarak sonuçlanan gençlerimizi gönderiyoruz. Tamamıyla Bakanlığımızın sağladığı imkanlar doğrultusunda Gençlerimizden hiç bir ücret talep etmeden kamp alanlarına ulaşıma kadar herşey Ücretsiz olarak sağlıyoruz. Bu sene kamplarımız; Mersin, Antalya, Kocaeli, İstanbul, Aydın, Manisa, Rize, Trabzon, Kastamonu, Kırşehir, Hatay, Ankara, Konya, Samsun, Sakarya ve Bursa illerinde yer alan Deniz ve Doğa Kamplarımıza 12-25 yaş arası gençlerimizi göndermeye devam edeceğiz, dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Tema Tasarım | Osgaka.com