Ana Sayfa EKONOMİ, Güncel, GÜNDEM, ÖZEL HABER 4 Ağustos 2022 365 Görüntüleme

SANAYİ SİTESİNİN YAPILACAĞI YERE HALİS YILDIZ’DAN TEPKİ

Her yazısında ve her platformda Elazığ’ın sorunlarını dile getiren ve çözümü noktasında çaba gösteren Elazığlı İş Adamı Halis Yıldız Şahinkaya- Karayazı Mevkii’nde yapılması planlanan Küçük Sanayi Sitesi’nin yerinin uygun olmadığını söyledi. Yıldız yetkililere seslenerek ” Birşey bilmiyorsanız gidin sanayi sitesindeki esnafları gezin ve onlara sorun. KARAYAZI uygun mu değil mi ?” dedi. Halis Yıldız’ın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

”Yeni bir sanayi sitesi için ‘’KARAYAZI’’ olmaz. Galericiler sitesinin arkasında atıl duran 1100 dönümlük arazi olur. Akçakiraz beldesindeki küçük sanayinin arkası olur. Yapacaksanız oralara yapın da millet sizlere dua etsin. Sanayi siteleri ana yollara yakın olur beyler. Başka şehirlere bakarsanız bunu görürsünüz. Yok, zaten yapmayacağız sadece lafını seviyoruz diyorsanız karışmam. Zaten çok işi de laf olarak yapıyorsunuz. 2008 yılında açıkladığınız MAHRUKATÇILAR SİTESİ yapıyoruz müjdeniz şahittir yazdığıma 2011 yılı yatırım programına aldığınız Pertek köprümüz ve Ovanın sulanması da!… Daha çok sayarım bu konuda söz verip unuttuğunuz yatırımları. Mesela at hastanesi gibi 2 yıldır söz verip kazandıramadığınız 5. Noter gibi. Ama yazmayacağım. Çimento fabrikasının kalkacağını söylediniz de çivi çakmadınız. Buna rağmen insanlar sizlere destek verdiler. Şorşor deresini başbakana söyletip onu dahi yapamadınız. Bu yüzden de gerek görmüyorum yazmaya. Ve biliyorum Karayazınız da milletin gazını alıp umutlandırmaktan ibarettir. Yapmayın!… Allah rızası için yapmayın. Birazda olsa acıyın bu şehre. Birşey bilmiyorsanız gidin sanayi sitesindeki esnafları gezin ve onlara sorun. KARAYAZI uygun mu değil mi ?diye, diyor saygılar sevgiler sunuyorum.

Orası, mermerciler, madenciler ve marangozlar sitesi gibi siteleşmeye uygundur. SANAYİ SİTESİ İÇİN KESİNLİKLE DEĞİLDİR. Lütfen dinleyin de yazımızı Kara yazmayın beyler.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com