Ana Sayfa GÜNDEM, KÖŞE YAZILARI 22.08.2022 566 Görüntüleme

ELEŞTİR MANN… KALEMİNDEN “PALU PALU PALU”

Palu Palu Palu,

Tarihi Çınar gibi heybetli, Medeniyeti Murat gibi berrak… Ama gel gör ki hakettiği değeri görmeyen ilçem, Bu güzel ilçemiz ve insanları yıllardır sadece siyasi malzeme olarak görüldü. Kısa bir gezinti yapalım, Bir gelişme var mıdır dedik ama nafile. Ne güzel dedi muhabbette daldığımız Hacı Mehmet Dayı, ” Yeğen tek değişen parke taşları, İş aş temizlik yok, gençler kaçıyor buradan. Gelen çarşıda bi oturup iki kelam edip gidiyor. Sanma bizi sormaya gelmişler işleri düşmüş seçim yaklaşıyor o yüzden yeğen, e bizimkiler de buna kanıyor bir sevgi bir hürmet sorma gitsin. Palu eriyor bitiyor ama kimin umurunda buna bizim ilçe halkı da dahil ha. Diyorlar ki deprem için riskli yer Palu, tamam da burası dere içi evler güvenilir değil siz ne yaptınız ne önlem aldınız tepeye taşısanıza Palu’yu illa deprem olduktan sonra canlar gittikten sonra mı yapacaklar, söylesen kader derler. Belediye binasına gideceğiz bina yok olmuş taziye evi işte Palu’nun kaderi de böyle siz anladınız… Gelip tepeden burayı izleyerek iş yürümez yeğen.

Sorsan Palu’nun evladı çok ama hayrı olmadıktan sonra ne yapalım, evlat olur bize ÜVEY EVLAT, HERKESİN DERDİ FARKLI İŞTE..”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com