Ana Sayfa EKONOMİ, Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 24 Eylül 2022 449 Görüntüleme

GÜRSEL EROL’DAN TOBB’A ELAZIĞ İÇİN OKUL TALEBİ

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası geçtiğimiz 4 Yıl boyunca yapılan hizmetler ve yatırımların katıldığı bir tanıtım toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda konuşma yapan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na hitaben: ‘’Ticaret Odası Başkanımıza taleplerde bulunuldu ve bu taleplerin çoğu da karşılanmış. Elazığ’da eğitimle ilgili sorunlarımız var, okullarımızla ilgili sorunlarımız var. Biz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Elazığ’a bir okul istiyoruz.” dedi.

Gürsel Erol’un talebine karşılık TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu:’’Sayın vekilim bir önerge verecek meclis başkanlığına. ‘Merkez bankası battı, merkez bankası değil odalar birliği yapacak okulu’diye. Odalar Birliği elli değil yüz okul yapsın.’’ Dedi.

Gerçekleştirilen programa TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek, Elazığ Valisi Ömer Toraman, Ak Parti Milletvekilleri  Metin Bulut,  Zülfü Demirbağ, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, TOBB Genel Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Fırat Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr.  Fahrettin Göktaş, KGF Başkanı Erdoğan Özegen, bölge olda başkanları ve kadın girişimciler katıldı.

GÜRSEL EROL TOBB DEN ELAZIĞ’A BİR OKUL İSTİYORUZ

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği lansman ve Ekonomiye Değer katanlar Ödül Töreni programında konuşan Gürsel Erol deprem ve pandemi dolayısı ile çok zor zamanlardan geçen Elazığ için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Elazığ için bir okul yapılması talebini dile getirdi .Erol: ‘’Değerli iş adamları sizlere canı gönülden teşekkür ederim. Pandemi ve deprem süreciyle birlikte şehrin ekonomisinin gerilediği, insanların çaresizliği ve umutsuzluğu yaşadığı sürede işletmelerinizi bütün zorluklara rağmen ayakta tutarak istihdam oluşturduğunuz için,fakir fukaranın evine götürdüğü ekmeği kesmediğiniz için, insanlara yardım ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Ticaret Odası Başkanımıza taleplerde bulunuldu ve bu taleplerin çoğu da karşılanmış. Elazığ’da eğitimle ilgili sorunlarımız var, okullarımızla ilgili sorunlarımız var. Biz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Elazığ’a bir okul istiyoruz

Odalar ve borsalar birliğimiz Elazığ’a bir okul yapsın. Niye okul yapsın? Bu il devletine, vatanına sadakatle bağlı olan bir il. Gerçekten devletçi, cumhuriyetçi, milliyetçi bir kent dokusu var burada. Okullarımız olsun ki çocuklarımız okuyabilsin, okusunlar ki bu ülkede Mustafa Kemal Atatürk’ün değerlerini asla unutmasınlar. Bu duygu ve düşüncelerle, etkinliklerimizde, hizmetlerinizden dolayı Elazığ Ticaret Odası’na teşekkür ederim dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un okul talebi sonrası :’’Sayın vekilim bir önerge verecek meclis başkanlığına. ‘Merkez bankası battı, merkez bankası değil odalar birliği yapacak okulu’diye. Odalar Birliği elli değil yüz okul yapsın.’’ Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com