Ana Sayfa Uncategorized 26 Eylül 2022 208 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA TRAFİK JANDARMALARI OKUL SERVİS SÜRÜCÜLERİNE EĞİTİM VERDİ

Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde Suat Çağlar İlkokulu konferans salonunda 7 okul 12 servis araç şoförlerine İl Jandarma Komutanlığı tarafından öğrenci taşıyan servis sürücülerine yönelik seminer düzenlendi.

Suat Çağlar İlkokulu konferans salonunda düzenlenen seminerde seminer veren Jandarma Trafik Personeli , önceliklerinin çocukların güvenli ulaşımını sağlamak olduğunu söyledi.

“İyi Dersler Şoför Amca” projesi kapsamında ekiplerce verilen seminerde servis sürücülerine taşıma işlemi esnasında öğrencilerin oturarak, rahat ve güvenli bir yolculuk yapmaları, gideceği yere kadar götürmek, getirmek, servis hizmeti sırasında taşıta başka herhangi bir yolcu alınmaması, küçük öğrencilere inme binme sırasında yardımcı olması için rehber personel bulundurması konularına değinildi.

Ekiplerce servis sürücülerine slayt sunumu eşliğinde 2928 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun ilgili maddeleri hakkında ve trafikte uymaları gereken konularla ilgili bilgiler verilirken seminer katılan sürücülere de broşür dağıtıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com