Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SİYASET 4 Ekim 2022 255 Görüntüleme

DOĞRU PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI CEZMİ ORKUN:SİYASETTE UZLAŞICI SÖYLEMİN KAZANDIRILMASINDAN YANAYIZ

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Orkun, Partililerle Bir Araya Geldi

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun, Elazığ’a gelerek, Doğru Parti il ve ilçe teşkilatları istişare toplantısında partililerle buluştu.

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun, Elazığ’a geldi.

ORKUN: “UZLAŞICI BİR SÖYLEMİN SİYASETE KAZANDIRILMASINDAN YANAYIZ”

Memleketi Elazığ’da Doğru Parti il ve ilçe teşkilatları istişare toplantısında partililerle bir araya gelen Enerji Tabii Kaynaklar ve Madencilik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Başkan Orkun, Elazığ temaslarını değerlendirdi. Orkun, “Değerli hemşehrilerim, partimiz il ve ilçe teşkilatlarıyla istişare toplantısını yapmak üzere ilimize, şehrimize gelmiş bulunmaktayım. Bugün nasip olursa il ve ilçe teşkilatlarıyla yapacağımız istişare toplantısını takiben bir haftalık süre içerisinde ilimizin hemen hemen her kesimiyle birebir görüşerek kendilerini dinlemek istiyorum. Doğru Parti olarak tüm icraatlarımızda benzerliklerimiz üzerinden uzlaşıcı bir söylemin siyasete kazandırılmasından yana olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

ALGAN: “MADEN İLÇESİNE SAHİP ÇIKILSIN”

Doğru Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Fehmi Algan da, Maden ilçesine sahip çıkılmasını istedi. Algan, “Maden’in yeri de benim kendi görüşüm oranın çocuğu olduğum için Tokmak Maden kazısı ile kalkınması lazım. Şark krom işletmesiyle maden için çok büyük avantajdır. Ben bunu bütün devlet iktidarlarından istirham ediyorum, Maden ile Şark Krom’a sahip çıkın” dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com