Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, SİYASET 8 Ekim 2022 390 Görüntüleme

YILDIRIM: 2023’E KADAR MHP’NİN ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ BENİM

Ülke genelinde MHP tarafından başlatılan ‘Köyüm Benim’ sohbet toplantılarının Elazığ’da ki ikinci gününde MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver ve MYK üyeleri Hankendi’de yedi köyün muhtarı, encümenleri ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda köy muhtarları bölgelerinde yaşanan sorunları dile getirerek çözümü konusunda isteklerini ifade ettiler.
Köy muhtarları yolların yapılmamasından şikayetçi oldular. Sağırlı köyü muhtarı da köydeki su sıkıntısına dikkat çekerek bu sorunun çözülmesini istedi. Köylülerin genel sıkıntıları arasında TOKİ dolayısı ile yolların bozuk olmasından dolayı şikayetler ön plana çıkarken, yüksek gelen elektrik ve su faturaları için de çözüm istendi.


Muhtarları dinleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, sorunların çözülmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, merkezi hükümette çözüm talep edilen konularla ilgili hangi bakanlık ilgili ise o bakanlıkla görüşerek sorunların çözümünü talep edeceklerini ve bu işin takipçisi olacaklarını ifade etti.

Yıldırım: ”Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bizleri Elazığ’a gönderdi. Köy köy geziyoruz, önce bölge bölge , sonra il il, sonra ilçe ilçe şimdi de köyleri geziyoruz. Bu 4. toplantımız. Genel Başkanımızın hepinize ayrı ayrı selamları var. Dertleri dinliyoruz. Dertlerin yerel manada çözülecekleri var. İl Özel İdaresi ile Elazığ Belediyesi ile Vali çözülecek problemler var. Bunları il Genel Meclisi Üyelerimiz, Başkanımız da bunu gündemi aldıracak, ilgilenecek. Bir de Elazığ çapında merkezi hükümetin yapması gerekenler var. Burada MHP’nin milletvekili yok. Önümüzdeki seçimlerde, 2023 geliyor milletvekillerini seçeceksiniz o zamana kadar Elazığ Milletvekili olarak hizmet edeceğim, ben bunu her yerde söylüyorum.

Biz bütün işleri yaparız diye bir iddia sahibi değiliz. Rızkı veren Allah’tır, işin olup olmayacağını Allah bilir, biz vesile oluruz, ama takip ederiz, kendi başına bırakmayız. Kimle görüşülecekse, hangi bakanla görüşülecekse, hangi bakandan ne istenecekse bunu isteriz. Bir Elazığ Milletvekili olarak işinizi takip ederiz, inşallah da sonuçlar alırız. Tabii burada GES’ lerle ilgili talepler ön planda. İnşallah elektrik probleminde lokal olarak GES le çözülür, içme suyu maliyeti artıyor, vatandaş para veremiyor, o sıkıntılar var.

En önemlisi biz buraya geldik sizin de hemhal olduk dertlerinizi dinledik. Yapılabilecekleri inşallah yapacağız yapılamayacaklara zaten gücümüz yetmemiştir. İçimiz arzu etmesine rağmen İnşallah hepsine de gücümüz yeter. İnşallah hepsini takip ederiz .Biz siyasetçiyiz .Genel siyasetle ilgili de söyleyeceklerimiz var. Burada bir araya gelmişken bunu da aktarmaya çalışacağız Ben tekrar tekrar söylüyorum Elazığ’ın köylerinin, mahallelerinin merkez hükümette olacak bütün işlerini biz takip edeceğiz. Şimdiye kadar çok şeyi takip ettik bundan sonra da edeceğiz .” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com