Ana Sayfa Uncategorized 11 Ekim 2022 331 Görüntüleme

Milletvekili Erol’dan Başkan Şerifoğulları ve Meclis Üyelerine Teşekkür

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Kent Meydanı” olarak isimlendirilen projenin tamamlanmasının ardından alana “Cumhuriyet Meydanı” isminin verilmesi hususunda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Meclis Üyelerine teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde Belediye Meclisi Ekim ayı oturumlarında Kent Meydanı’nın isminin Cumhuriyet Meydanı olarak değiştirilmesi oy birliğiyle kabul edilmişti.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, meydanda yaptıkları düzenlemenin bitme aşamasına geldiğini belirterek meydanın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda “Cumhuriyet Meydanı” olarak hizmete gireceğini duyurmuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Kent Meydanı” olarak isimlendirilen projenin tamamlanmasının ardından alana “Cumhuriyet Meydanı” isminin verilmesi hususunda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Meclis Üyelerine teşekkür etti.

“CUMHURİYET MEYDANI İSMİNİN VERİLMESİ GERÇEKTEN MEMNUNİYET VERİCİ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, “Kent Meydanı” olarak isimlendirilen projenin tamamlanmasının ardından alana “Cumhuriyet Meydanı” isminin verilmesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti. Erol, “Bu alana Cumhuriyet Meydanı isminin verilmesi gerçekten memnuniyet verici. Projeyi de önemli bir proje olarak görüyorum. Kentin zaten hem böyle bir meydana hem de otoparka ihtiyacı vardı. Meydanın ismi de projeye yakışan bir isim oldu. Projenin açılış günü de oldukça anlamlı bir güne tekabül ediyor. 29 Ekim’de yani Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde açılışı olacak. Bu vesileyle başta Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Meclis Üyelerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek projenin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com