Ana Sayfa EKONOMİ, Güncel, GÜNDEM, ÖZEL HABER, ŞEHRE BAKIŞ 12 Ekim 2022 1732 Görüntüleme

ELAZIĞ’DAN TÜM BÖLGEYE HİZMET VEREN EMA MUTFAK ÜRÜNLERİYLE HER ZEVKE HİTAP EDİYOR

1999 yılından beri Elazığ ve çevre illere kaliteden ödün vermeden üretim yapan EMA Mutfak büyük bir marka olma yolunda hızla ilerliyor. 1999 yılında 1 personelle başladıkları günden itibaren Elazığ’da inşaat sektöründe iç mimarlık hizmetleri veren ve uluslar arası firmalarla çalışarak ürettikleri ev mobilyalarını hizmete sunan EMA Mutfak, ev ve ev içi, kapı üretiminde de iddialı.

2001 yılından itibaren kurumsal olarak çalışmalarına devam eden EMA Mutfak Elazığ’dan çıktığı yolda ulusal standartlarda bir firma olarak faaliyetlerine devam ediyor.

Her biri alanında uzman personellerle, evlerimizde konforu yaşatacak, mutfak, banyo tasarımlarıyla hayat kalitesini artırmayı hedefleyen EMA Mutfak, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektörde edindiği yeri koruyor.

SÖNMEZ “ERGONOMİK VE HER ZEVKE UYGUN ÜRETİM ÖNCELİĞİMİZ”

Kurulduğu günden beri her aşamayı daha da büyüyerek geçen EMA Mutfak Genel Müdürü Mithat Sönmez ’’ Evlerimiz bizlerin yaşam alanı. Artık sadece dış mimari açısından değerlendirilmiyor evler. Evi daha konforlu, daha yaşanılır kılan şey iç mimarisiyle doğru orantılıdır. Özellikle ülkemizde Türk aile yapısı için evlerde en fazla önemsenen bölüm mutfaktır. Bu nedenle sağlıklı malzemelerle, ergonomik ve her zevke uygun üretim yapmak önceliğimiz oldu. Başta Elazığ piyasası olmak üzere bölgede kalite ve konforda zirveye ulaştık. Bu yolda rastgele seçimlerle yürümedik. Ulaştığımız prestij ve kalite tesadüf değil.’’ dedi.

“SADECE ÜRETİCİ DEĞİL MÜŞTERİ GÖZÜYLEDE BAKARAK ÜRETİM YAPIYORUZ”

Üretim aşamasından kuruluma ve hatta kurulum sonrasındaki aşamalarda bile müşteri memnuniyet odaklı çalıştıklarını ifade eden Sönmez, sürekli yeniliğe açık ve hep daha iyisini yapabilmek için çalıştıklarını söyledi. Sönmez: ’’Daha iyisine ulaşabilmek için hep daha kaliteli malzeme, daha vizyoner projeler geliştirme gayretindeyiz. Sadece üretici olarak değil, müşteri gözüyle de bakarak üretim yapıyoruz. Ürünlerimizin tercih edilmesinde bu çok önemli olmuştur. EMA Mutfak kurulduğu günden bu güne kadar, çok fazla yol kat eden, müşteri memnuniyetini ve ürün kalitesini ön planda tutarak, sürekli büyüme hedefleri doğrultusunda, siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için yatırımlarını büyütmeye devam etmektedir. Kazanırken kazandırıyoruz. Firmamız giderek büyüyen yapısının ve iş hacminin gereği olarak,
kurumsallaşma sürecini başlatmış, sahasındaki teknolojik gelişmeleri izleyerek ve uygulayarak rekabet gücünü arttırmayı hedeflemiştir.’’ dedi.

SADECE ÜRÜNLERİMİZLE DEĞİL GÜVENİLİRLİĞİMİZLE DE BİR MARKAYIZ

Yerel anlayışla evrensel üretim yapan EMA Mutfak Genel Müdürü Mithat Sönmez, ticarette en önemli olan şeyin “doğru zamanlama ve dürüstlük” olduğunu söyleyerek :

’’Sadece ürünlerimizle değil, güvenilirliğimizle de bir markayız. Elazığ insanı dürüsttür, kendine özgü bir kültürel yapısı vardır. Bu gün şirketimiz böyle temiz bir isme sahipse,dürüst bir ticari anlayışa sahip olduğumuz içindir. Bizler insan ve mekânın buluştuğu en önemli yaşam alanımız olan evlerimizde her beklentiye uygun, uluslar arası standartlarda ürünler yapıyoruz. Bu da EMA Mutfağın bu gün ulusal bir marka olmasındaki önemli düsturlardan birisidir.’’ dedi.

Sadece mutfak, banyo dolapları değil, Ev ve ev içi kapı üretiminde de bir marka olan Ema Mutfak, kullanılan tüm malzemeleri gerekli tüm testlerden geçirerek üretim yapıyor. İleri teknoloji cihazlarla, ısı, nem gibi dış etkenlere karşı dayanıklılık testinden geçirerek üretilen dolap ve kapılar hizmete sunuluyor.

Hem dekoratif, ortama uyumlu ve sağlıklı malzemelerle üretilen kapılarda Lake ‘yi tercih ettiklerini ifade eden Mithat Sönmez; ‘’ Lake kapı modelleriyle yaşam alanlarınıza dokunarak konfor ve şıklık kazandırıyoruz. En yeni Trendler için imalatımız olan lake kapılarla , duvardaki her türlü malzeme tipine rahatlıkla uyum sağlar. İsterseniz düz boya, ya da dekoratif boya, kaplama belki de duvar kağıdı ile mükemmel bir uyum sağlamayı amaçlıyoruz.

Müşterilerimizin arzuladığı mutfak dolabının tarzını belirlemede müşteri zevki, bütçesi ve beğenileri önemli rol oynuyor. Bu konuda yenilenmiş Ema Mutfak‘ ın kataloğunda ihtiyaçlara uygun mutfak dolabı modelleri, banyo dolapları ve kapılar mevcut. Sadece katalog değil şayet müşterilerimiz isterse tamamıyla kişiye özgü, ölçüye göre mutfak dolapları imalatı hizmeti de veriyoruz.

 

EMA Mutfak olarak, kuruluşumuzdan bu yana olduğu gibi, ilkelerimiz ve değerlerimizden ödün vermeden, ileri teknolojimiz ve uzman kadromuzla, bir Türkiye markası olma hedefimize kararlı adımlarla ilerliyoruz..

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com