Ana Sayfa Uncategorized 17 Ekim 2022 172 Görüntüleme

GÜLSE POLAT ÜÇÜNCÜ

Milli Taekwondocu Gülse Polat 57 kg. Karadağ’ın başkenti Podgorica’da düzenlenen Montenegro Podgorica Open 2022 turnuvasında 3. Oldu.

Karadağ’ın başkenti Podgorica’da düzenlenen Montenegro Podgorica Open 2022 Şampiyonası’nda mücadele eden ülkemizi ve ilimizi temsil eden Elazığ’lı Milli sporcu Gülse Polat, 57 kiloda 3. oldu.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Milli sporcumuz Gülse’yi tebrik ediyoruz. Daha öncesinde Türkiye Şampiyonu, Balkan Şampiyonaları, Avrupa İkinciliği kazanmış bir Milli Sporcumuz. Yeteneği ve azmine şahitlik ettiğimiz ve bizler elimizden gelen desteği sağlıyoruz. İnşallah Gülse’nin adını derecelerle daha sık duyacağız, sezon başlıyor turnuva takvimleri açıklanıyor. Üzerinde ciddi emekleri olan Akın Keleş hocama ve Suat Acar hocama teşekkür ediyor, Gülse Polat’ı ve ailesini tebrik ediyorum” dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com