Ana Sayfa Uncategorized 13 Kasım 2022 201 Görüntüleme

İYİ PARTİ ELAZIĞ TEŞKİLATI KONGRELERE DEVAM EDİYOR

İYİ Parti de kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ teşkilatı, ilçelerin kongrelerini tamamlıyor. Geçtiğimiz hafta Maden, Palu, Karakoçan, Keban teşkilatlarında kongreler yapıldı. Bu hafta da Ağın, Arıcak, Kovancılar, Sivrice ilçelerinde kongreler tamamlandı.

Önümüzdeki hafta yapılacak olan Baskil ilçe başkanlığı kongresi Elazığ’da tüm ilçelerin bu süreç ile tamamlanmış olacak.
Ağın, Kovancılar, Sivrice ve Arıcak’ta mevcut başkanlar üyelerin oy çoğunluğunu alarak başkanlık görevlerine devam edecekler.
Kongre sonrası Ağın ilçe başkanı Mustafa Aydemir yaptığı açıklamada “Huzur adası ilçemizde beni tekrar başkanlığa layık görerek seçen üyelerimize teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Genel başkanımızın yolu yolumuzdur” ifadelerini kullandı.


Kovancılar ilçe başkanı Zeki Sesveren ise; “Kovancılar nüfus olarak en fazla ilçemiz, çalışmak ve kazanmak için buradayız. Genel Başkanımızla beraber ülkemizin daha iyi yönetilmesi için çıktığımız bu yolda Allah hepimizi muvaffak etsin” dedi. Sivrice ilçe başkanı Fethi Ahmet Doğan ise, “depremin ana üssü olan ilçemiz İYİ Partimizin iktidarında daha da kalkınacak, halkımız mağduriyeti yaşamayacaktır.” dedi


Arıcak ilçe başkanı Müslüm Karan da “Arıcak zor bir coğrafya, fakat 3 beldemiz ve ilçemizle İYİ Partimizin zaferle çıkması için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Seçimlerimiz vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler yaptığı açıklamada “Tüm ilçelerimiz seçimlerini huzurlu ve başarılı bir şekilde tamamlamışlardır. Kongrelerimizden başarı ile çıkan ve tekrar üyelerimizin güvenini ve oyunu kazanarak seçilen ilçe başkanlarımızı tebrik ediyor, seçimlerin ilçelerimize ve vatanımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Çalışmalarımızın durmadan yorulmadan devam edeceğini birkez daha ifade etmek istiyorum”. dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

GSB SPOR OKULLARI AÇILDI.

GSB SPOR OKULLARI AÇILDI.

Tema Tasarım | Osgaka.com