Ana Sayfa Uncategorized 25 Kasım 2022 258 Görüntüleme

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ DEMIRBAG:KADINA ŞİDDETE DUR DEMEK HEPIMIZIN TOPLUMSAL GÖREVİDİR

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirağ,25 Kasim Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü dolayısı ile bir açıklama yaptı.Açıklamasında kadına şiddet konusunda devletin kadına şiddetin çözümü konusunda mevcut çözüm önerilerine yenisini ekleyerek kadına şiddetle mücadele konusunda dünyaya ornek olduğunu ifade eden Deirbağ


Kadına yönelik her türlü şiddetin son bulması için Hükümetimiz, mücadelesini ve çalışmalarını kararlılıkla ve emin adımlarla sürdürüyor.

Devletimiz, mevcut çözüm önerilerine yenilerini ekleyip, anayasamızla, yasalarla ve uygulamalarda yapılan çalışmalarla kadına yönelik şiddetle mücadelede dünyaya örnek bir tablo çizmektedir.

Kadına şiddet insanlık onuruna saldırıdır ve önce gönül, sonra da el birliği ile “Kadına Şiddete Dur!” demek, toplumsal olarak hepimizin görevidir.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde, yüksek sesle; “Kadına Şiddete Hayır!” diyoruz.

ZÜLFÜ DEMİRBAĞ
AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com