Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 20 Aralık 2022 424 Görüntüleme

İL PROTOKOLÜ STADYUMU GEZDİ

İl Protokolü şehrimizin en büyük spor yatırımı olan ve inşaatında sona yaklaşılan Elazığ Stadyumunu gezerek bilgiler aldı.
Şehrimizin en büyük spor yatırımı olan ve inşaatında sona yaklaşılan Elazığ Stadyumunda; Elazığ Valisi Sn. Dr. Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkanı Sn. Şahin Şerifoğulları, Elazığspor Kulüp Başkanı Sn. Serkan Çayır ve Yönetimi, stadyum inşaatını gezerek Yüklenici Firma yetkililerinden yapımına ilişkin bilgiler aldılar.
Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Sayın Valimizin öncülüğünde bugün yapımında sona yaklaştığımız ve sona yaklaşırken de heyecanlandığımız, Elazığ Stadyumunda incelemeler de bulunduk. Elazığ’ın en büyük özlemlerinden biri olan Stadyum da sadece maçların yapılacağı sportif müsabakaların olacağı bir stadyum değil, Yaşayan Bir Stadyum inşa ediyoruz, sürekli canlı olan ve diğer organizasyonlarında yapılabileceği teknik altyapıya sahip, onun dışında hafta sonu sadece maç oynanan bir yer değil, artık günübirlik bütün branşlarda sporcu yetiştirme ve alt yapıya uygun bir tesis ve hizmet binamızın bulunduğu haftanın her günü aktif olan bir tesis olacak. Valimiz, Belediye Başkanımız, Kulüp Başkanımız ile birlikte yapımında yüzde 97 seviyelerine gelinen stadyum da planlama ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik, inşallah şehrimize yakışacak bir kompleks olacak. Bu vesileyle de ilgi ve alakalarından dolayı Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza ve Elazığspor Kulüp Başkanımıza teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com