Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 20 Aralık 2022 328 Görüntüleme

SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI AKIN: MİLLETVEKİLLERİ BIRAKIN ÇÖZÜMÜ, SORUNU BİLE BİLMİYORLAR

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetim kurulu üyeleri, Yurtbaşı Beldesini ziyaret ederek esnafları ziyaret ederek kahvehanelerde vatandaşlar ile bir araya geldi.

ÇİFTÇİ; HANGİ TARIM ALETİNİ SATAYIM KIŞI GEÇİREYİM DİYOR !

Yurtbaşı beldesi sakinlerinin sorunlarını dinleyip onlara çözüm önerilerini sundu. Özellikle tarım ve sulama konusunda vatandaşlardan şikayet aldıklarını ifade eden Abdullah Akın,Elazığ’ı idare edenlerin sorunlara uzak kaldığını belirtti. Akın Elazığ’ın ilçelerinde en büyük geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olmasına rağmen son 20 yılda üreticiyi kalkındıracak bir girişim olmadığına dikkat çekerek şunları söyledi: ”İlimizin ilçelerinde ve beldelerinde durum neyse Yurtbaşı Beldemizde de durum aynı olduğunu görüyoruz. Elazığ’ın ilçe be beldelerinin 1. Geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olmasına rağmen 20 yılda çökertilmiştir. Yemin torbası 360 liradır, bu yüzden büyükbaş hayvan sayısı ve ahır sayısı düşmüştür. Sonuç olarak etin kilosu 170 liraya çıkmıştır. Yine Yurtbaşı beldesine yapılan sulama kanalları şimdi paramparça, tıpkı Elazığ’ın tarımı gibi.

BU VEBAL AKP’Lİ YÖNETİCİLERE YETER!

Su hayattır. Su olmazsa verim olmaz, su olmazsa çeşitlilik olmaz. Biz inşallah geldiğimizde ücretsiz Güneş enerjili sulama sistemlerini kuracağız, hem sondaj derdinden hem de elektrik derdinden hemşehrilerimizi kurtaracağız. Yine beldemizde esnafları gezerken 3 tane tütün satan yere uğradık hepsi genç kardeşlerimiz. Bu kardeşlerimiz imkansızlıktan bu işlere sarılmış inşallah biz onlara iş alanlara açacağız fabrika kuracağız. Az önce iki genç çiftçi kardeşimiz şöyle ifade ettiler “ Başkanım, kışı geçirmek için hangi tarım aletini satsak diye konuşuyorduk” Bu vebal AKP’li yöneticilere yeter ! Biz ilimizde siyaset yapıyoruz. İlimizi kalkındırmak Saadet Partimizin ana vazifesidir. Sizlere söz veriyoruz inşallah biz bu mağduriyetleri gidereceğiz. Bunu yapmak bize nasip olacak çünkü milletvekilleri bırakın çözümü, sorunları bile bilmiyor. Projelerimizi Kamuoyu ile paylaştık ve her geçen gün yeni projeler üretiyoruz. Hiç kimse üzülmesin biz 6 ay sonra bunları düzeltmek için kolları sıvayacağız.” Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com