Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 21 Aralık 2022 205 Görüntüleme

FATİH ERBAKAN ELAZIĞ’A GELİYOR..

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın Elazığ’a gelişiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İkinci Olağan Kongre’ye katılmak üzere 25 Aralık’ta Elazığ’a gelecek olan Dr. Fatih Erbakan’ı Elazığlıların büyük bir coşkuyla karşılayacaklarını ifade eden YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül, açıklamasında şunları söyledi:

“Elazığlıların kalbinde büyük yer edinen YRP Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, 25 Aralık Pazar günü 2. Olağan Kongremize katılarak bizleri şereflendirecektir. Şehir insanının beğenerek takip ettiği muhterem genel başkanımız için teşkilatımız günlerdir çalışmalarını sürdürüyor. Hünkar Mahfili Elazığ’ın büyük bir heyecanla beklediği genel başkanımız kongrede önemli konulara temas ederek ülke gündemini değerlendirecek. Tüm hemşehrilerimizi 25 Aralık Pazar günü gerçekleştireceğimiz 2. Olağan Kongremize davet ediyor, kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com