Ana Sayfa Uncategorized 19 Ocak 2023 357 Görüntüleme

DEVA PARTİSİ ELAZIĞ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI, CHP VE İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ

DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Ali Aygören  ve merkez ilçe teşkilatı CHP  ve İYİ Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Yaklaşan 2023 seçimleri öncesinde bir araya gelen ilçe başkanları seçim güvenliği ve saha çalışmaları konusunda istişarelerde bulundular.

AYGÖREN: VATANDAŞLARIMIZIN KULLANDIKLARI OYA SAHİP ÇIKARAK TEK BİR OYUN DAHİ ZAYİ OLMAYACAĞININ GARANTİSİNİ VERİYORUZ

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Merkez İlçe Bakanı Ali Aygören, sandık güvenliğinin seçimlerin kazanılması için büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. CHP ve İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlıkları ile bu konuda yapılacak çlımaar konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Aygören, şunları söyledi:

”Deva Partisi Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı olarak, CHP ve İYİ Parti Merkez ilçe Başkanlığını ziyaret ettik. 6’lı masanın bileşenleri olarak Elazığ özelinde ve ülke genelinde yaklaşan seçimler nedeniyle seçim ve sandık güvenliği ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Vatandaşlarımızın kullandıkları oylara sahip çıkarak tek bir oyun dahi zayi olmayacağının garantisini veriyoruz. Milletimizin bize göstermiş olduğu teveccühü, seçimi farklı kazanarak taçlandıracağız.

Buradan Elazığlı vatandaşlarımıza çağrımdır. Gelin bu ucube sistemden güzel ülkemizi kurtaralım TÜRKİYEMİZİ sandıkta güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçirerek ehil kadrolarla müreffeh yarınlara taşıyalım.”

 

ÖZÇELİK: BU SEÇİMLER ÜLKEMİZİN KARANLIKTAN AYDINLIĞA ÇIKIŞI OLACAKTIR

CHP Merkez İlçe başkanı Ali Özçelik DEVA Partisi Merkez İlçe teşkilatı ile seçim güvenliği konusunda istişarelerde bulunduklarını ifade ederek:” Bu gün DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Sn. Ali Aygören ve merkez ilçe teşkilatı ziyaretimize geldiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Görüşmelerimiz yaklaşan seçimler öncesi sandık güvenliği ve saha çalışmaları üzerine oldu. Yapılacak çalışmaları değerlendirdik. Karşılıklı istişarelerde bulunduk. Verimli bir toplantı oldu. Sn. Aygören ve ekibine teşekkür ederiz.

Ülkenin içinde bulunduğu bu karanlık günlerin aydınlığa çıkışı yakındır. 6’lı masanın bileşenleri olarak yaklaşan seçimlerde bize güvenen, bizleri umut olarak gören vatandaşlarımızın oylarına sahip çıkacak, yok edilen demokrasiyi tekrar ülkemize getireceğiz.” dedi.

AKGÜL: SANDIK GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK, SEÇİMİ KAZANMANIN EN ÖNEMLİ ADIMLARINDAN BİRİDİR

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Aygün Akgül de yaklaşan 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: ” DEVA Partisi merkez İlçe Başkanı Sn. Ali Aygören’e partimize yaptığı ziyaret için teşekkür ediyoruz. Seçilerde sandık güvenliğini sağlamak seçimlerin kazanılması için en önemli konulardan biri. Bu konu ile ilgili görüştük. Sandık güvenliğini sağlama konusunda birlikte hareket edeceğiz.  Bize güvenen, yanımızda olan, ülkenin kurtuluş umudu olarak bizleri gören vatandaşlarımız bilsinler ki bizler sandıklardan başlayarak her alanda haklarını korumak için elimizden geleni yapacağız.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com