Ana Sayfa Uncategorized 19 Ocak 2023 175 Görüntüleme

POTADA ŞAMPİYONLUK HEYECANI SON BULDU

Okul Sporları 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan Basketbol Yıldızlar Kız-Erkek İl Şampiyonası Müsabakaları 16 Ocak itibari ile Yakup kılıç spor salonunda başlamıştı. 5 erkek takımın ve 3 kız takımın toplamda 96 sporcunun katılım sağladığı Basketbol Yıldızlar Kız-Erkek İl Şampiyonası 19 Ocak itibariyle yoğun bir katılım ile son bularak dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.
Dereceye giren Genç Erkek Basketbol takımları;
⦁ Özel Yöntemim O.O
⦁ Özel TED O.O.
⦁ Özel Final Akademi O.O.
Dereceye giren Genç Kadın Basketbol takımları;
⦁ Mustafa Kemal O.O.
⦁ Özel Final Akademi O.O.
⦁ Limak Ortaokulu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, “ Yoğun bir katılım ile başlayan Basketbol Yıldızlar Kız-Erkek İl Şampiyonası 19 Ocak itibari ile tribünleri dolduran sporseverler eşliğinde son bularak Basketbol Yıldızlar Kız-Erkek il şampiyonları belli oldu. Basketbol Yıldızlar Kız-Erkek il şampiyonasında derece alan takımlarımızı tebrik eder; grup müsabakalarında başarılar dileriz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com