Ana Sayfa Uncategorized 28 Ocak 2023 438 Görüntüleme

İŞ İNSANI YUNUS GENÇ MHP’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ELAZIĞLILARIN YUNUS’U OLMAK İÇİN BU YOLA ÇIKTIM

Elazığlı İş İnsanı Yunus Genç düzenlediği bir basın toplantısı ile Milliyetçi Hareket Partisi’nden Elazığ için milletvekili aday adaylığını kamuoyu ile paylaştı.Yoğun bir katılımın gözlemlendiği toplantıda konuşan Genç Milletvekilliği Aday Adaylığı olma amacını ve hedeflerini anlattı.

Basın toplantısında yaptığı konuşmada birlik ve bütünlük mesajı veren Genç, ” ” Şahsım olarak evladı olmaktan her zaman onur duyduğum Elazığ’ımıza hizmet etmek, emek vermek ve eğri hiç bir iş yapmamak, her zaman dosdoğru olmak, Aziz şehrimizde birliği, kucaklaşmayı, muhabbeti tesis etmek; ‘ELAZIĞLILIAR’IN YUNUS’U ‘ olmak için bu yola çıktım” dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ GİBİ KÖKLÜ VE ONURLU BİR CAMİANIN NEFERİ OLMAKTAN HER ZAMAN ONUR DUYDUM

Aday adayı olmasındaki en büyük etkenin Elazığ’da halkın memleketin sorunlarını her platformda savunabilecek, derdi Elazığ olan, gençlere ışık olabilecek bir profil sergileyerek, Elazığ’ın mecliste güçlü bir sesi olmak olduğunu ifade eden Genç, konuşmasının devamında şunları söyledi:

”Fikriyatı ve idealleri ile gücünü sadece Aziz Türk milletinden alan, millete hizmeti her şeyin üzerinde gören, milli ve maneviyat duygularının ağır bastığı idealleri olan partimiz, Milliyetçi Hareket Partisi gibi köklü, onurlu bir camianın neferi olmaktan her zaman onur ve gurur duydum.

Elazığlı hemşehrilerimizin yoğun ilgisi ve desteği, kıymetli dava arkadaşlarımın arzusu ve memleketimizin içerisinde bulunduğu mevcut şartları dikkate alarak,  Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü idrak edeceğimiz 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olduğumu sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Aday adayı olmamdaki en büyük etken, Aziz şehrimizde birliği, kucaklaşmayı,  muhabbeti tesis etmeyi, halkımızın tüm fertlerinin her daim ulaşabileceği, memleketimizin sorunlarını her platformda savunabilecek,  derdi Elazığ olan, özellikle gençlerimize ışık tutacak bir profil sergileyerek, gençlerimize huzurlu yarınlar hazırlama gayretini göstermektir.

Bu Kutlu yolda destek ve hayır duasını eksik etmeyen tüm dava arkadaşlarıma, dostlarıma, saygıdeğer Elazığlı hemşehrilerime ve ilk günden beri yanımda dimdik duran kıymetli eşime ve aileme teşekkürlerimi sunarım. Bir hemşehriniz ve kardeşiniz olarak hepinizin önce duasını sonra da bu büyük yürüyüşte yanımızda olmanızı bekliyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.”

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com