Ana Sayfa Uncategorized 17 Şubat 2023 208 Görüntüleme

Başkan Yıldırım’dan “Miraç Kandili” Mesajı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Yıldırım mesajında şu ifadelere yer verdi; “Miraç mucizesinin gerçekleştiği bu manevi gecenin bereketinden nasiplenerek, her zaman birlik, beraberlik içerisinde bu gecenin güzelliğini hayatımıza katarak yaşayalım. Elazığ’ımızın da içerisinde bulunduğu 11 ilde Yüzyılın felaketi diye adlandırdığımız bir deprem yaşadık. Çok fazla canımızı yitirdik, yaralılarımız var, şehirlerimiz tahrip oldu. Bu zorlu dönemde milletimiz her zaman olduğu gibi birbirine kenetlendi ve öylesine güzel bir yardımlaşma seferberliği ortaya çıktı ki inşallah böylece kısa sürede yaralarımızı saracağız.

Bu yaşadığımız zorlu süreçte dayanışmayı ve yardımlaşmayı artırarak depremzedelerimizin her daim yanında olacağız. Her zaman ayağa kalkmasını bilen bir millet olarak bu deprem felaketinin üstesinden el ele, omuz omuza vererek geleceğiz.

Bu mübarek günün ülkemize sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyor, hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni en içten duygularımla kutluyorum.

Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com