Ana Sayfa Uncategorized 17 Şubat 2023 220 Görüntüleme

DEPREMZEDELER IÇIN UCRETSIZ ODUN SOBASI ÜRETİYORLAR

Depremzedeler için soba üretiyorlar.Elazig’da Özen ÖZ-TOL isimli firma Elazığ OSB ve Üniversitesi Kaynak Teknolojisi öğrencileri,Elazığ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliği ile deprem bölgeleri için odun sobası üretimine başladı.

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 iki etkileyen deprem faciası sonrasında yardım çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ OSB Müdürlüğü işbirliği ile, Üniversite sanayi işbirliği kapsamında Elazığ Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü,Özen ÖZ-TOL firmasi, Fırat Üniversitesi Kaynak Teknolojisi öğrencileri,Elazığ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte 06 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli, 11 ilimizi etkileyen 7.7 ve 7.6 şiddettinde iki farklı depremde zarar gören depremzedeler için ücretsiz bir şekilde teslim edilmek üzere odun sobalarının üretimi başlamış

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com