Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 6 Mart 2023 374 Görüntüleme

BAŞKAN CEBRAİL TOP: ELAZIĞ ESNAFI ICIN BIR ESNAF CARSISI YAPILMASINI ISTIYORUZ

Elazığ Bakkallar ve Temel Bayileri Oda Başkanı Cebrail Top Elazig’da bir Esnaf Çarşısı yapılmasını istediklerini söyledi.

Yaşanan deprem felaketinin ardından Elazig’da bir cok esnafın zarar gördüğünü, işyerinin ağır hasar aldığını ifade eden Başkan Top; yeni işyeri kiralamak isteyen esnafın fahiş kiralar altında ezildiğini ifade etti. Başkan Top, konuya dair yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

 

“Sayın belediye başkanımıza Esnaf çarşı sı kurulması talebimiz…. ,24.ocak depreminde binlerce iş yerlerimiz ağır hasar görmüş idi. Hala teslim edilmeyen, yüzlerce bekleyen iş yerleri var. Bu son Maraş Elbistan da meydana gelen felaket sonrası şehrimizde 4 binin uzerinde binada ağır hasar oluştu. Tesbit çalışmaları devam etmektedir.Bakanlığın yeni yapılacak binaların altlarında bundan sonra dükanlar yapılmayacağı yöndeki kararı doğru buluyoruz. Ancak esnaf ve sanatkarimiz işlerine tekrar devam edememektir. Var olan ise çok fahiş kirallarla karşılaşmaktadır. Sayın belediye başkanımızın en son açıklamış olduğu villa kent projesi camiamız tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. Bizim de Elazığ ‘da bir esnaf çarşısı kurulması yönünde talebimizvardir.

Şehrimizde böyle bir projeye acilen ihtiyaç duyulmaktadır. Sehrimizin gelişmesi, işsizliğin azalması, istihdamın artması konusunda büyuk katkisi olacagina inaniyoruz.Çünkü ekonomik  kalkinma esnaf  ve sanatkarın kalkınmasıyla başlar.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com