Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 18 Mart 2023 270 Görüntüleme

15 TEMMUZ MİLLİ İRADE OCAKLARI VE IYİLİK HAREKETİ DERNEĞİ’NDEN YYBD BAŞKANI ALBAYRAK’A ZİYARET

15 Temmuz Mili İrade Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve İyilik Hareketi Elazığ Başkanı  Heybet Öztekkeli ve beraberindeki  heyet,  Yerel Yayın Birliği Derneği Elazığ Şubesini ziyaret etti.

Yerel Yayın Birliği Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Ümit Albayrak’la bir araya gelen Öztekkeli internet medyası çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundular .

Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Yerel Yayın Birliği Elazığ Şube Başkanı Ümit Albayrak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek:”Bu gün 15 Temmuz Mili İrade Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve İyilik Hareketi Elazığ Başkanı  Sayın Heybet Öztekkeli ve beraberindeki değerli misafirlerimizi ağırladık.Gündeme dair verimli bir sohbet gerçekleştirdik.Kendilerine nasıl ziyareti için derneğimiz adına teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com