Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 20 Mart 2023 1039 Görüntüleme

AV. İRFAN SÖNMEZ, İYİ PARTİ MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIK BAŞVURUSUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir toplantı ile İYİ Parti Milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıklayan Av., yazar İrfan Sönmez, bu gün Ankara İyi Parti Genel Merkezi’nde aday adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Elazığ’ın güçlü kalemlerinden Avukat İrfan Sönmez İYİ Parti Elazığ Milletvekili aday adaylık sürecini bu gün resmi olarak başlattı.. Başvuru sonrasında açıklama yapan Sönmez: ” Bu gün İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığı sürecini resmen başlatmış bulunuyoruz. Seçimlere az bir zaman kaldı. Büyük bir gayretle, halka inerek, halkın sorun ve taleplerini bilerek ve çözümlerini sunarak gireceğiz bu seçimlere. Seçimler başta ülkemiz ve özelinde Elazığ için hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.,

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com