Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 20 Mart 2023 331 Görüntüleme

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ AYVAZ TİP’TEN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Fırat Üniversitesi öğrencisi  Deniz Ulaş Ayvaz, Türkiye İşçi Partisi(TİP) ten milletvekilliği aday adaylığı için başvurdu. Bir genç olarak Türkiye İşçi Partisi’nden aday adaylığı başvurusunda bulunan Ayvaz, Türkiye’nin neresinde olursa olsun bu görevi yerine getirmeye hazırım” dedi.

ARTIK GÜÇLÜLER DEĞİL, HAKLILAR KAZANSIN

Engelli bir birey olarak seçme hakkı kadar seçilme hakkını da kullanmak istediğini ifade eden Ayvaz, Türkiye İşçi Partisi’nin zengin, fakir, engelli, etnik ve dini hiçbir ayrım yapmadığını ve Türkiye’deki en halkçı parti olduğunu söyledi. Partinin engelli bireylere büyük bir ihtimam verdiğini de belirten Ayvaz şunları söyledi: ” Genç ve engelli bir bireyim. Yaşamımın her alanında engelli oluşumla ilgili zorluklar yaşadım. Bunu aşabilmek adına mücadele ettim. Şimdi hep gençleri hem de engelli olup da hak ettiği bir yaşamı elde edememiş tüm vatandaşlarımızı temsil etmek istiyorum.. Bu nedenle TİP’ ten adaylık başvurumu gerçekleştirdim. Hayırlı olsun.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com