Ana Sayfa Uncategorized 23 Mart 2023 537 Görüntüleme

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DR. EMRAH ÖZDEN, RESMİ MÜRACAATINI YAPTI

Yapılacak olan milletvekili seçimlerinde CHP’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı Olan, Emrah Özden resmi müracaatını yaptı.

Aday adaylığını düzenlediği bir basın toplantısı ile açıklayan Dr. Emrah Özden, depremde hayatını kaybeden vatandaşları anarak başladığı konuşmasında ülkenin gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasında ülkenin içinde bulunduğu tabloda Hak, hukuk ve adalet kavramlarının önemsenmediği, eğitimin ikinci planda tutulduğu, liyakatin olmadığı, yolsuzlukların yoksulluk ve gelir dağılımındaki eşitsizliği en üst düzeye taşıdığı bir ortamda; toplum derin bir korkuyla, kutuplaşmayla, çaresizlikle ve tükenmişlikle karşı karşıya kaldığını ifade eden Özden, demokrasi, üretim, sosyal devlet ve sürdürülebilirlik kavramlarının önemine vurgu yaparak, doğal afetler, iş kazaları ve terör olayları nedeniyle hayatını kaybedenlerin, vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden şehitlerin olmaması için mücadele edeceğini söyledi.

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DR. EMRAH ÖZDEN’DEN İDDİALI KONUŞMA

Özden’in konuşmasında şunları söyledi:

Açıklamalarıma başlamadan önce tarifsiz acıların yaşandığı deprem ve sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan 28. Dönem Genel Seçimleri için başvurusunu
yaptığım Elazığ Milletvekili aday adaylığımı çocukluğumun, gençliğimin, üniversite yıllarımın, çalışma hayatımın ve siyasi mücadelemin geçtiği, sevdalısı olduğum memleketimde sizlerin huzurunda da açıklamak istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun.
Aziz hemşehrilerim…
Bugün tarihin omuzlarımıza yüklediği sorumluluk bilinci ile burdayız. Hak, hukuk ve adalet kavramlarının önemsenmediği, eğitimin ikinci planda tutulduğu, liyakatin olmadığı, yolsuzlukların yoksulluk ve gelir dağılımındaki eşitsizliği en üst düzeye taşıdığı bir ortamda; toplum derin bir korkuyla, kutuplaşmayla, çaresizlikle ve tükenmişlikle karşı karşıya kalmıştır. Bu tablo her geçen gün daha da ağırlaşmaktadır. Bu ortaçağ siyasetinden toplumu
kurtarmak için tüm renkleri içinde barındıran millet ittifakı birlik, beraberlik ve aydınlık yarınlarımızın teminatı olarak umutlarımıza ışık olmuştur.”

HAKSIZLIKLAR KARŞISINDA SUSMAYACAĞIMA, HEP İKİNCİ PLANDA TUTULAN İLİMİZİN SORUNLARINI TEK TEK ÇÖZECEĞİME SÖZ VERİYORUM

Saygıdeğer hemşehrilerim normal yaşantım içerisinde de uyguladığım bazı konular hakkında sizlerin huzurunda söz vermek istiyorum.
– Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önemle vurguladığı demokrasi, üretim, sosyal devlet ve sürdürülebilirlik kavramlarını geliştirmek için girişimci, çözüm odaklı, kararlı, bölge ve ülke sorunlarına vakıf bir kardeşiniz olarak elimden gelenin en iyisini yapacağıma,
– Tüm toplumların ortak değeri olan ahlak’lı yaşama önem vereceğime ve geliştireceğime,
– Komşusu aç yatarken tok yatmayacağıma,
– Haksızlıklar karşısında susmayacağıma,
– 20 yıldır hekim olarak hizmet ettiğim memleketimde eğitim ve sağlık alanındaki iş istihdamını daha da çok arttıracağıma,
– 45 yıldır Elazığ’da yaşayan biri olarak hep ikinci planda tutulan ilimizin sorunlarını tek tek çözeceğime,
– Kişisel çıkarlar için toplumsal kazanımları ikinci planda tutmayacağıma,
– Değişen siyasi şartlara göre şahsi menfaatlerim için verdiğim sözlerden vazgeçmeceğime,
– Yaşadığımız bu coğrafyada doğal afetler, iş kazaları ve terör olayları nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımızın, vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden şehitlerimizin olmaması için elimden gelen herşeyi yapacağıma,

HAYATINI MİLLETİNE ADAYAN, SAYIN GENEL BAŞKANIMIZ KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN HEP YANINDA OLACAĞIM

Sizlerin huzurunda sizden biri olarak söz veriyorum.
Kıymetli hemşehrilerim müsaadeniz olursa bir kişiye daha söz vermek istiyorum

– En çok hedef gösterilen siyasetçi olmasına rağmen bildiği doğru yoldan
vazgeçmeyen,
– Milletinin birlik ve beraberliği için canını dişine takan,
– Hayatını milletine adayan,
– Ankara’dan İstanbul’a hak, hukuk ve adalet için yürüyen,
– Büyük şehir belediyelerindeki iktidar saltanatına son veren,
– Bu ülkede yaşayan her insanın yaşam standartlarının üst düzey olması için büyük Türkiye ittifakını kuran,
– Kararlılığın, çalışkanlığın, tevazunun ve azmin sesi olan Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı olması için iyi gününde de kötü gününde de hep yanında olacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum.

Bu duygularla sizleri birkez daha saygıyla ve sevgiyle selamlıyor, hepinize umutlu, aydınlık
yarınlar diliyorum. Allah yolumuzu açık etsin.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com