Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 25 Mart 2023 406 Görüntüleme

FATMA SEVİNÇ OĞUZHAN, MHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

Fatma Sevinç Oğuzhan MHP’den milletvekilliği adaylığını açıkladı. MHP İl Başkanlığı’nda resmi müracaatını gerçekleştiren Oğuzhan’a partililer, kadın kolları ve vatandaşlar eşlik etti.

 

MHP İl Başkanı Yunus Bal açıklamasında Fatma Sevinç Oğuzhan’ın partiye çok değerli katkıları olduğunu bundan sonraki aşamalarda da bir kadın olarak partili kadınların destek vereceğinden emin olduğunu söyledi. Bal:   ”Sadece İl Başkanı olduğum dönemde değil, ilçe başkanı olduğum dönemde de, ondan önce de Milliyetçi Hareket Partisi’nde sadece bir abla bir anne bir kardeş, her şeyiyle yanımızda olduğu için kendisine kendisine teşekkür ediyorum.Rabbim çıktığı yolda muvaffak etsin. Biz biliyoruz ki bu adaylık süreci sadece bir başlangıç. Olur ya da olmaz, ama her halükarda,her koşulda bizimle olacağını biliyoruz .Siz kıymetli hanımefendilerin de başkanımıza sahip çıkacağından %100 eminim.” dedi

KADIN, ELİNİN DEĞDİĞİ HERŞEYİ GÜZELLEŞTİRİR

Fatma Sevinç Oğuzhan da aday adaylığı açıklamasında kadının siyasetten toplumsal hayata her alanda etkin bir rol alması için mücadele ettiğine değinerek şunları söyledi:

”Benim için çok anlamlı olan bugünde yanımda olduğunuz için  teşekkür ediyorum.Bugün burada kurulduğu günden bu yana gönül verdiğim her ajandasında her kademesinde görev yaptığım üyesi ve mensubu olmaktan gurur ve şeref duyduğum Milliyetçi Hareket partisinden milletvekili aday adayı olduğumu sizlerle paylaşmak isterim.

Burayı şereflendiren her kardeşimle dava arkadaşımı yürekten selamlıyorum.

1960 yılında Elazığ’dan doğdum ilk orta ve lise tahsili Elazığ’da tamamladım Halk Eğitim Merkezinde uzun yıllar usta öğretici olarak görev yaptım 2018 yılında emekli oldum.

Evli ve 3  çocuk annesiyim. Kadınların her alanda olduğu gibi siyaset ve hizmet alanında da başarılı olduğunu, kadın elinin değdiği her şeyin güzelleştiğini savunmaktayım. Siyasi hayatım boyunca kadınların toplumsal alanda hayatta daha fazla yer almaları için mücadele ettim. Bu çabalarımı daha ileriye taşımak ve siyasette daha fazla kadın olması için 28 dönem Elazığ milletvekilliği aday aday olduğumu sizlerle paylaşmak isterim. Genel başkanımız, bilge liderimizin  dediği gibi,’kadın annedir, kadın eştir, kadın yuvadır, kadın insandır, kadın toplumun aynası, geleceğimizin ümit ateşidir.

Kadının elinin değdiği yerde, kadının olduğu zeminde fedakarlık vardır ,sağduyu ve sabır hakimdir .Bugüne kadar yapmış olduğumuz her çalışmada olduğu gibi liderimizin işaret etmiş olduğu yolda çalışmalarımızı sürdürdüm, bundan sonra da hep öyle olacağına sizlerin önünde söz veriyorum. Yaklaşık 5 yıldır omuz Omuza yürüdüğüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, arkamda dağ gibi duran kıymetli eşime ve kızıma, aileme, yıllardır her anımda yanımda aslanlar gibi duran kadın kollarının yiğit asenalarına ve tüm misafirlerimize teşekkür ederim. ”

 

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com