Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 25 Mart 2023 479 Görüntüleme

GENÇ İŞ İNSANI SAİT UTKUCAN ÖZNAY, DEVA PARTİSİ’NDEN ADAY ADAYLIĞI RESMİ BAŞVURUSUNDA BULUNDU

DEVA Partisi Elazığ için milletvekilliği aday adaylığı başvuruları devam ediyor.

DEVA Partisi’nin genç aday adayı, iş insanı Sait Utkucan ÖZNAY,  siyasete yeni bir ivme kazandırmak ve toplumun mecliste atan nabzı olmak için milletvekilliği aday adaylık başvurusunda bulundu.  Büyük bir enerji ve bilgi birikimi ile yola çıkan ÖZNAY’ın aday adaylığı başvurusunda AİLESİ, DEVA Partisi İl Teşkilatı, partililer ve vatandaşlar da yer aldı.

Siyasete DEVA Partisi ile adım atmış olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Öznay,”Demokrasi ve Atılım Partisi, gençleri önceleyen ve gençleri önemseyen bir parti olma özelliği taşıyor. Yönetimsel açmazların sebep olduğu, milletimizin yaşadığı sıkıntıları biliyor ve bu sıkıntıları bizatihi yaşayan ve bu sürecin bir parçası olan kardeşiniz olarak Demokrasi ve Atılım Partisinin tüm bu sıkıntıları çözebilecek, gençlerimizin gönül ve ruh dünyasına hitap eden yegane partidir.” dedi.

Bir 4 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

DOĞRU YERDE DOĞRU SİYASETİ YAPABİLMEK ADINA  YOLA ÇIKTIM

Bir genç olarak, geleceğe umutla bakmak ve Elazığ’ı  her koşulda cesurca temsil edebilmek adına yola çıktığını vurgulayan genç ve başarılı iş insanı Öznay, aday adaylığı başvurusunda yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

”Öncelikle yaşadığımız deprem ve sel felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralılarımıza şifa diliyorum.
28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için çatısı altında bulunmaktan onur ve gurur duyduğum Demokrasi Ve Atılım Partisinden aday adaylığımı açıklıyor olmanın engin mutluluğunu yaşıyorum. Bahtiyarlık vesilesi olarak addettiğim bu duygunun elbette ki bazı sebepleri var. Demokrasi ve Atılım Partisi gençlerimizin önünü açan, gençleri önceleyen ve gençleri önemseyen bir parti olma özelliği taşıyor. Yönetimsel açmazların sebep olduğu, milletimizin yaşadığı sıkıntıları biliyor ve bu sıkıntıları bizatihi yaşayan ve bu sürecin bir parçası olan kardeşiniz olarak Demokrasi ve Atılım Partisinin tüm bu sıkıntıları çözebilecek, gençlerimizin gönül ve ruh dünyasına hitap eden yegane parti olduğunu da belirtmek istiyorum.
Gençliğimizin heyecanıyla doğru yerde doğru siyaseti yapabilmek adına çıktığım bu yolda desteklerini esirgemeyen başta aileme, teşkilat mensuplarımıza ve değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum.

 

”15 MAYIS ZAFERİNDE BİR NEBZE DE KATKIMIZ OLACAKSA BU BİZİM İÇİN ŞEREFTİR”

Ülkenin içinde bulunduğu tüm olumsuzlukların ve karabulutların 15 Mayıs sabahı DEVA Partisi’nin başarı ve aydınlığı ile dağılacağını ifade eden Sait Utkucan Öznay, ülkenin kurtuluşu ve partisinin zaferi için basılmadık toprak, sıkılmadık el bırakmayana kadar çalışacaklarını söyledi. Öznay açıklamasını şöyle sürdürdü:
”İnanıyorum ki 15 Mayıs günü ülkemizin üzerindeki karabulutların dağıldığı, gençler olarak bizlerin umutla yarınlarına bakabildiği, önüne türlü engellerin çıkarılmadığı, iş arama kuyruklarında gençliğini tüketmediği farklı bir yarının ilk günü olacaktır. İkinci gençliğimiz olarak adlandırdığımız yarının inşasında Hz. İbrahim’in atıldığı kor ateşe su taşıyan karınca misali, bir nebze katkımız olacaksa bu bizim için bir şeref olacaktır.
Mensubu olmaktan gurur duyduğum partimin ülkemizin bugün yaşadığı tüm sıkıntılara çare olacağını bilerek, tarihi sorumluluğumun bilinciyle, gençlerimizin sıkıntılarını dile getirmek ve çözüm sunmak adına çıktığım bu yolda desteklerinizi bekliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Basılmadık toprak, sıkılmadık el bırakmayana dek çalışacağız. Kendimiz için değil ülkemiz ve Elazığımız için çalışacağız.”

Bir 4 kişi, oturan insanlar ve şunu diyen bir yazı 'DEVA DEVA DEVA DEVA 一 DEVA DEVA DEVA DEVA DEVA DEVA DEVA DEVA DEVA DEVA DEVA DEVA DEV DEVA DEVA DEVA DEVA D_A DEV! DEVA EVA DEVA DEVA RAS TILIMPART PARTIC AZICO ŞKA DEVA DEVA DEVA DEVA VA DEV DEVA DEVA ZAZA DEVA DEMOKRASVETLPART E AdayAda Sait Utku Can ÖZNAY AOtA #GENÇLİĞİNDEVASI fVORd utkucanoznay www.saitutkucanoznay.com' görseli olabilir

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com