Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 26 Mart 2023 237 Görüntüleme

ALİ ÖZCAN’DAN NET TAVIR: “KESİNLİKLE MİLLETVEKİLİ ADAYIYIM”

CHP 26. Dönem Milletvekili Ali Özcan bir dizitemaslarda bulunmak için Elazığ’a gelmişti HARPUTTIMES Haber’e özel açıklamalarda bulunan Ali Özcan önseçim olursa Chp’den, olmadığı takdirde de bağımsız aday olarak sahalara olacağını ifade etmişti.

Bir yayın kuruluşunun Ali Özcan’in aday olmayacağı yönünde yaptığı bir haber üzerine Ali Özcan’ın danışmanları tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada “Elazığ halkı ile yaptığı istişareler sonrasında, Elazığ Halkının yoğun talepleri doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir ön seçim gerçekleşmesi halinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin aksi halde Elazığ’ın kesin olarak Bağımsız Milletvekili adayıdır.”ifadelerine yer verildi.

Yağışa açıklama şu şekilde:

ALGI OPERASYONLARINA İTİBAR ETMEYİNİZ
İlimizde yayın yapan ve yayın politikası tamamen çirkeflik, yalan ve menfaat üzerine kurulu olan sözde yayın kuruluşunun Sayın Ali Özcan’ın milletvekili adaylığına ilişkin yaptığı yorumlar gerçeği yansıtmamaktadır.
İlimizde yayın yapan ve menfaat sağladığı yerlere hizmet eden aldığı bedel karşılığında kalemini oynatanların, Sayın Ali Özcan’ın milletvekili adayı olmayacağı yönündeki iddiaları tamamen yalan ve algı operasyonudur. Sayın Ali Özcan durduğu noktadan bir adım dahi geri adım atmamıştır. Sayın Ali Özcan, ön seçim yapılması halinde CHP’den aksi durumda ise bağımsız olarak Elazığ ‘ın Milletvekili adayıdır.
Yalan İddialarda Bulunanların Kime Hizmet Ettiği Halkımızın Malumudur
Elazığ’da herkesin malumu olan yayın kuruluşu menfaat sağladığı ve ücretini aldığı efendileri için kalem oynatmaktadır. Bu sözde yayın kuruluşu efendilerinin sesi olan yayın anlayışı ile yalan yazmaya devam etmektedir. Hangi merkezden emir aldıkları belli olan bu sözde yayın kuruluşunun itibar suikastları ile kime hizmet ettiği herkesin malumudur. Halkımızdan bu sözde yayın kuruluşunun yalanlarına itibar etmemesini beklediğimizi belirtmek istiyoruz.
Sayın Ali Özcan Kesin Olarak Milletvekili Adayıdır
Elazığ kamuoyunu algı operasyonları ve yalan haberler ile yanıltmaya çalışan sözde yayın kuruluşlarına karşı uyanık olmaya davet ediyoruz. Tamamen algı operasyonu yapan bu sözde yayın kuruluşunun Sayın Ali Özcan ‘ın milletvekili adaylığı ile ilgili iddiaları tamamen yalandır. Bu yayın kuruluşu aldığı üç beş kuruşa kalem oynatmaktadır. Sayın Ali Özcan 9 ay önce ifade ettiği noktadan bir adım dahi geri adım atmamıştır. Bu noktada Sayın Ali Özcan, Elazığ halkı ile yaptığı istişareler sonrasında, Elazığ Halkının yoğun talepleri doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir ön seçim gerçekleşmesi halinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin aksi halde Elazığ’ın kesin olarak Bağımsız Milletvekili adayıdır. Bu vesile ile Sayın Ali Özcan ‘ın, milletvekili adaylığı ile ilgili bütün hazırlıklarını tamamladığının ve önümüzdeki birkaç gün içerisinde adaylığını açıklayacağının tüm Elazığ kamuoyu tarafından bilinmesini istiyoruz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com