Ana Sayfa Uncategorized 27 Mart 2023 248 Görüntüleme

İYİ PARTİ ADAY ADAYI KERİM EFLATUN BASIN TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Kerim Eflatun, seçim çalışmalarına devam ediyor.

14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimlerde İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan Kamu-Sen Eski Başkanı Kerim Eflatun, seçim  çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Eflatun bu gün Elazığ Basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Ziyaretlerine devam eden Eflatun bu kapsamda   Günışığı Gazetesi Genel Yayın önetmeni ve Yeni Ufuk Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Nafiz Koca ile bir araya geldi. Nafiz Koca ile  gündeme ilişkin fikir alışverişinde bulunan Kerim Eflatun, daha sonra Haberkent Gazetesini ziyaret etti.

EFLATUN: BU ŞEHRİN HER SOKAĞINI, MAHALLESİNİ BİLİYORUZ.

Ziyaretleri sonrasında değerlendirmelerde bulunan Eflatun, :”“Sizlerin de bildiği gibi 2018 seçimlerinde de ben İYİ Parti’den 2.Sıra milletvekili adayı oldum. Geçen süre içerisinde partimizle ilişkimiz ve ayniyet bağımız devam etti bir şekilde. Bunun neticesi olarak da 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek milletvekili seçimlerinde eş, dost ve arkadaşlarımızın da telkinleriyle yeniden aday adayı olduk. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Tabi amacımız aday adayı olmanın yanında aday olmayı da arzu ediyoruz. Düşüncemiz o noktada. Bizim amacımız Elazığ’a hizmet etmek. Biz Elazığ’da doğduk, bu şehirde yaşıyoruz. Bu şehrin her sokağını, her mahallesini, her camisini biliriz. Dışarıdan diş fırçasını ve pijamasını alıp gelen aday modellerinden değiliz. Halkın içerisinden biriyim”. Dedi.

Eflatun, sözlerine şöyle devam etti:

”Daha önce Sivil Toplum Kuruluşlarında görev yaptım. Şuan STK’larla ciddi bir diyaloğumuz var. İşte sizin gibi gazeteci arkadaşlarımızla zaman zaman bir araya gelip görüşüyoruz. Fikir alış verişinde bulunuyoruz. Milletvekili olduğumuz takdirde Allah nasip eder seçilirsek Elazığ’a hizmet edeceğimi düşünüyorum. Tüm amacımız ve gayemiz o. Elazığ’ı tekrar o güzel günlere döndürmeyi arzu ediyoruz.  Bu duygu ve düşüncelerle milletvekilliği aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Önümüzdeki süreci bekliyoruz. Burada temayül yapılacak, listeler yapılacak. Sonra genel merkezimiz değerlendirme yapacaktır. Listede arzu ettiğimiz yerde olursak mutlu oluruz.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Nafiz Koca da, Milletvekili Aday Adayı Kerim Eflatun’a teşekkür ederek başarılar diledi. Elazığ’a faydalı olacağına inançlarının tam olduğunu belirten Koca; “Biz Kerim başkanımızı özellikle Sivil Toplum Kuruluşlarında ki çalışmalarından tanıyoruz. Siyasete ikinci kez namzet oluyor. Başkanımızın Elazığ’a katma değer katacağına inancımız tam. Bu bağlamda da biz kendilerine çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz. Elazığ için faydalı olacağına inanıyoruz. Ziyaretlerinden dolayı biz kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com