Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ 29 Mart 2023 391 Görüntüleme

Gürsel Erol, “Habersiz Seçmen Kaydı” Konusunda Uyarıda Bulundu

Gürsel Erol, “Habersiz Seçmen Kaydı” Konusunda Uyarıda Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis Üyesi ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, konut sahibinden habersiz yabancı uyruklu seçmen kaydı konusunda uyarıda bulundu.
2023 seçimlerine doğru zaman hızla ilerliyor. Bu kapsamda seçimle ilgili bazı sorunlar da gündeme geliyor.
CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, kendisine ulaşan şikayetler üzerine bu sorunlarından birini gündeme taşıdı. Erol, hane sahibinden habersiz yabancı uyruklu seçmen kaydı konusunda uyarıda bulunarak böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlara CHP İl Başkanlığı tarafından destekte bulunulacağını açıkladı.
Milletvekili Erol, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:
“Sevgili hemşehrilerim, tarafıma ulaşan şikayetlere istinaden konut sahibinden habersiz Suriye uyruklu seçmen kaydı görülmektedir. 2 Nisan tarihine kadar hanenizde yabancı uyruklu seçmen kaydı görünüyor ise ilçe seçim kuruluna itirazda bulunabilirsiniz. Bu konuya ilişkin yardım almak isterseniz CHP İl Başkanlığında avukatlarımız hazır bulunmaktadır.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com