Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 9 Nisan 2023 322 Görüntüleme

İYİ PARTİ İL BAŞKANI GÜRGÖZELER: ”ELAZIĞ’I BU SIKIŞTIRILMIŞ YAPI İÇERİSİNDEKİ KAOSTAN KURTARACAĞIZ”

Geçtiğimiz günlerde yapılan temayül yoklamasından sonra merkeze gönderilen listeden sonra İYİ Parti Aday Listesi bu gün belli olacak. İl Başkanı Servet Gürgözeler HARPUTTİMES HABER’ e seçim çalışmaları ve izlenecek yol haritası hakkında bilgi verdi.

Gerçekleştirilen temayül yoklamasının diğer partilerden farklı olarak gizli sayımla değil şeffaf bir sayımla yapıldığının altını çizen Gürgözeler İYİ Parti’nin parti içi demokrasiye verdiği önemin altını çizerek: ” tüm kadrolarımızla, özverili bir çalışma ile bu seçimlerde büyük bir başarı edeceğimize inanıyorum” dedi.

İYİ Parti olarak seçimler öncesi gibi seçim sonrası da çalışmalarına devam edeceklerini kaydeden Gürgözeler, başta Elazığ olmak üzere tüm ilçe, köy ve mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini ve onları dinleyerek bir yol haritası çizdiklerini kaydetti. Gürgözeler: ” Gittiğimiz her yerde insanlarımız samimiyetimizi, içten olduğumuzu ve sorunlara çözüm getirebilecek olduğumuzun bilincinde. Partimizin kadroları, il teşkilatımızdan aday adaylarına ve belirlendikten sonra adaylara kadar. Herkes ülkesine, partisine, şehrine gönül vermiş dava insanlarıdır. Bizi diğerlerinden ayırt eden de karşılık gözetmeksizin ülkemiz şehrimiz için çalışıyor oluşumuzdur.” dedi.

SADECE SEÇİM ODAKLI DEĞİL, HALK ODAKLI ÇALIŞIYORUZ

Her daim sahalarda olarak vatandaşlarla bütünleştiklerini dile getiren Gürgözeler,

Başlangıçtan beri sahalardaydık bir süre ara vermiştik yeniden sahalara çıkacağız Ondan sonra işimiz hep seçim çalışması ile ilgili olacak köylülere ilçelere şehir merkezinde mahallelere gitmek suretiyle Propaganda çalışmalarımızı yapacağız Tabii bu defa bir farklılık olacak aday olan arkadaşlarımızla birlikte olacağı. İnşallah da Elazığ’da da umduğumuzu bulacağız diye düşünüyoruz. Hemşerilerimizin destekleriyle, onların bize bakış açıları ile ilgili olarak başarı kazanacağımıza inanıyoruz.   Elazığ’da bu sıkıntılı ortamdan bu sıkıldığı durumdan kurtaralım.

ELAZIĞ GÖÇ VERİYOR. BU GÖÇ EKONOMİK GÖÇE DE NEDEN OLUYOR

Elazığ’da partilerde seçim heyecanı yaşanırken, vatandaş ziyaretlerini ihmal etmeyeceklerini ve yaşanan her sorunu tek tek not aldıklarını d ifade eden Gürgözeler, gelinen süreçte Elazığ’ın göç verdiğine dikkat çekti. Gürgözeler, açıklamasını şöyle sürdürdü:

”Elazığ yaşanabilir olan iller içerisinde 19. sırada. Süratle Elazığ göç veriyor bizde göç sağlıklı bir göç veriliyor sağlıksız bir göç alıyoruz. Çünkü burada maddi durumu çok iyi olan  insanlar göç ediyorlar. Öte yandan gelenler de, belli imkansızlıklar içerisinde olan insanlar. Tabii ki bu da ekonomik olarak Elazığ’ın zararına oluyor. Tabii ki biz her zaman için bu bölgesel dengelere çok dikkat ediyoruz. Ekonomik olarak da bunların belli bir açmazın çıkmazın içerisinde olmasını istemiyoruz. İnşallah iktidar olduğumuz dönemde bu tür konulara el atacağız.

BİZİM ÖTEKİ GÜNDEMİMİZ HALA YARALARI SARILAMAYAN ELAZIĞ

Seçim çalışmalarına devam ederken, Elazığ’ın sorunların unutmadıklarını ve her daim gündemde tutarak sorunların çözümünü sağlayacaklarını da ifade eden Servet Gürgözeler, ” Elazığ’da yaşanan depremin yıkımlarını, değişen yaşamları, insanların mağduriyetlerini unutmadık. Onbinlerce bina yıkıldı ve yıkılacak. Yıkmak işin kolay tarafı. Zor olan yeniden yapmak ” dedi. Gürgözeler:

”Elazığ’da bu sıkıntılı, bu ötekileştirilmiş Yapı içerisinde olan Elazığ’ı da bu mevcut kaos ortamından da kurtaracağız. Bir de deprem oldu. Hala Elazığ’da yaralar sarılmış değil. Burada esnaf arkadaşlarımıza doğru ve gerekli destek sağlanamadı. bunun sonucunda da örnek veriyorum istasyon Caddesi’ne indiğiniz vakit, yıkılmış binaların arsalarını görürsünüz. İstasyon Caddesi şu anda tamamen yok hükmünde. Bu tabii iyi bir gelişme değil. Bu arada zaman zaman konuşuyoruz. Depremin asıl merkezi olan Sivrice’de de hala daha binaları yapılmamış birçok insanlarımız mevcut. Ayrıca bu son sarsıntılarda da Elazığ’da kesin rakama hatırımda değil ama 8 bine yakın bina ağır hasarlı. Bunlar yıkmak çok kolay ama yapmak çok zor Nasıl yapılacak nasıl hareket edecekler şu anda meçhulde zaten az önce de anlattığım gibi merkezin üst merkez üssü olan Sivrice’de problemler bitmemiş ki. Önce oralarda çözümlere ulaştırılması gerekiyordu. Ve bu da şimdi de üzerine Elazığ’daki binalar eklendi.

Bir a önce buraya el atılması, şehre sahip çıkılması lazım. Biz, her konuda olduğu gibi bu konularda da çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bizler ülkesini seven, bütünleştiren, ötekileştirmeyen bir anlayışa sahibiz. İnşallah seçimlerden büyük bir başarıyla çıkacağız . Elazığ bu güne kadar sahipsiz bırakılmış. Oysa bir bütün olarak Elazığ’ın bütün sorunlarını çözeceğiz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com