Ana Sayfa GÜNDEM 10 Nisan 2023 307 Görüntüleme

CEZMİ ORKUN’UN KALEMİNDEN

PİŞMAN OLMA…

Değerli vatandaşlar,
fıkra bu ya; Yabancı bir ülkede, ülkelerini batıran yöneticiler, öfkeli halkın gazabından kurtulmak için kaçacak ülke arıyorlarmış… Uzun uzun araştırdıktan sonra Türkiye’ye sığınmaya karar vermişler. Yakınları merakla “Neden Türkiye?” diye sorduklarında, çünkü; “yeryüzünde memleketlerini batırdıkları halde el üstünde tutulan yöneticilerin bulunduğu tek ülke Türkiye’dir. Orada güvende olacağız!” diye cevap verirler. Seçimlere çok az bir süre kaldığı malumunuzdur. Biz DOĞRU PARTİ olarak ülkeyi her alanda batıran mevcut iktidarı haklı olarak acımasızca eleştiriyoruz.

Ancak, seçmenlerin bu iktidarın başarısızlıklarını bugüne kadar neden görmezden geldikleri noktasında eleştirel bir yaklaşım olmadığını görüyoruz.  Tercihleriniz 21 yıldır iktidarda olan AKP lehinde olursa başlarımıduvara vurmanın, ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim gibi pişmanlıklarınız ülkeye verilecek zararları önlemeyecektir. Onun için tercihiniz takım tutmaktan öte kendi geleceğiniziçin olmalıdır. Aksi durumda sadece siyasiler de suç aramak adil olmaz. Bunları seçen siz seçmenlerin hiç mi suçu yok sorusuna mizahi açıdan bakarsak,

Elazığ istasyon caddesinde kaldırıma yaslanarak zorla durabilen aracı görünce Trafik Polisi hemen yanaştı:

Polis      : Hoop hemşerim, burada durmak yasak!

Sürücü  : Aman depretme gadan olam, frenlerim dutmi.

Polis      : Senin farların da kırık?

Sürücü  : Mehellenin çağaları

Polis      : Silecekler de yok.!

Sürücü  : Vış, ahan ben de yeni gördüm.

Polis      : Ehliyet ruhsat lütfen.

Sürücü  : Valla ruhsat yok, ne yalan deyim. Ehliyet de emmim de.

Polis      : Peki, sana 500 lira ceza yazıyorum.

Sürücü  : Gadan alam polis bey, ahan vermesine verek de, suçum ne?”

Sürücü hemşerim de ceza ödemesi gereken tüm arızalar mevcut iken kendisinin suç işlediğinden haberi mi yok!?Kıssadan hisse, bu seçimde arızalı siyasetçileri tercih edip ceza ile karşı karşıya kalmamak için sandık başına gittiğinizde elinizi vicdanınıza koyun ve ülkemizin geleceği ve milletimizin refah ve huzurunu temin edeceğine inandığına oyunu kullan.

Değerli vatandaşlar, kullanacağınız oy ya Egemenliğin kayıtsız şartsız sana ya da Saray’a ait olacağı sonucunudoğuracağını asla unutma ve ileride pişman olacağın bir tercih de bulunma. Bizden söylemesi…​​​​

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com