Ana Sayfa Uncategorized 10 Nisan 2023 269 Görüntüleme

EGE ELAZIĞLILAR DERNEKLER FEDERASYONU YENİ YÖNETİMİ TANIŞMA ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Ege Elazığlılar Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Metin Karataş ve yönetim kurulu üyeleri Necati Özer Erdinç Tan Mete Kaya
ile birlikte TCDD yolları İzmir 3 Bölge Müdürü Cemal Yaşar Tangül’ü ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta Ege Elazığ Dernekler Federasyonu üçüncü olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda Başkan Nejat Ak’ın yerine, Metin Karataş başkanlık görevine seçildi. Başkanlığa seçilen Metin Karataş yönetim kadrosu ile birlikte ziyaretlerine başladı.

Başkan Metin Karataş yaptığı açıklamada yeni yönetim olarak kamu kurum müdürleri tanışma ziyaretlerinde bulunuyoruz. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde önemli çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

TCDD İzmir  3 . bölge müdürü cemal Yaşar Tangül de, yaptığı açıklamada Ege Elazığlılar Dernekler Federasyonu olarak gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Metin Karataş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com