Ana Sayfa Uncategorized 10 Nisan 2023 251 Görüntüleme

MHP İL BAŞKANI YUNUS BAL POLİS TEŞKİLATININ 178. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ DOLAYISI İLE KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Polis Teşkilatının 178. Kuruluş yıldönümü ve polis haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında emniyet teşkilatının terörle ve örgütlü suçlarla mücadele başta olmak üzere, ülkenin dört bir yanında güvenlik ve huzurun korunmasında önemli görevler üstlenerek büyük bir fedakarlıkla çalıştığını ifade eden Bal, Emniyet Teşkilatının Polis haftasını ve kuruluş yıldönümünü tebrik etti.

Yunus Bal açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

”Ülkemizde huzur ve güven ortamının korunmasında en büyük güvencemiz olan, üstün bir görev anlayışı ile mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, Türk Polis Teşkilatımızın 178’inci kuruluş yıldönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını en içten duygularımla kutluyorum.

Emniyet Teşkilatımız, terörle ve örgütlü suçlarla mücadele başta olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında güvenlik ve huzurun korunmasında önemli görevler üstlenmekte, gece-gündüz büyük fedakârlık, cesaret ve kahramanlıkla çalışmaktadır.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” ifadesini şiar edinerek hakka, hukuka, vicdana ve ahlaka uygun şekilde, milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması için kendi canını ortaya koymaktadır.

Bu duygularla; görevleri başında Şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle anarak ailelerine başsağlığı diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Vatandaşımızın daha güvenli, daha huzurlu ve adaletli bir ortamda özgürce yaşaması için gecesini gündüzüne katarak mesleğini icra eden değerli Emniyet Mensuplarımızı sevgiyle selamlıyor; çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com