Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, KÖŞE YAZILARI 12.04.2023 507 Görüntüleme

CEZMİ ORKUN YAZDI…TERÖR SEVİCİLERİ ve TBMM

Değerli vatandaşlar, iki yanlış bir doğru etmez. Milletin değil liderlerin tercihlerini yansıtan Milletvekili listeleri yayınlandı ve seçimlerde halkımız bunları seçme zorunluluğu ile karşı karşıya bırakıldı. Buna da demokrasi diyecekler. Buna da hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir diyecekler öyle mi? Referandum ile oldu bitti ye getirilen bu ucube sistemin ortaya koyduğu sonuç maalesef bu.
İttifaklar tarafından verilen listelere baktığınızda, kafa kesenlerin, varlığını borçlu olduğumuz Atatürk düşmanı kişilerin, 6284 sayılı “Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun” kanunun kaldırılmasını savunan yani, kadınlarımızın özgürlüklerinden rahatsız olanların, cemaat ve tarikat savunucusu gafillerin, 1924 anayasası yerine 1921 anayasasını ilke kabul eden bedbahtların yer aldığı olası bir parlamento ile yasama nasıl, neye göre ve hangi amaçlar doğrultusunda gerçekleşecek açıkçası tam bir muamma. Şimdi sorarım sizlere, oy verirken bu yanlışlara doğru demeyi içimize nasıl sindirelim Allah aşkına.
Bu seçimlerde ne olacak peki derseniz, biz DOĞRU PARTİ olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın Kılıçdaroğlu tarafında olacağımızı ilan ettik ki sebebi Cumhuriyetin kurucu değerlerinin korunacağı ve parlamenter sisteme geçişe vesile olacağına olan inancımızdır. Yani, adaylar arasında kötünün iyisi tercihidir.
Milletvekili seçiminde ise tüm ittifaklar için milletin esas alınmadığı, sırf oy avcılığı içeren liderler anlayışının hakim olduğunu görüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak varlığımızı borçlu olduğumuz Atatürk’ü görmezden gelen ve inkar eden anlayışa sahip adaylar yanında listelerde yer alan hıyanet içerisindeki terör sevici kişilerin amaçlarının halkı temsil değil, mensubu olduğu örgütün faaliyetlerine yasallık kazandırmak olduğundan halkımız, verecekleri oylar ile bu örgütsel amaçlara araç olmamalıdır.
Parlamento da kafa kesicilerin, yobazların ve ihanet içerisinde olanların yer almasını kabul etmemiz asa mümkün değildir. Böyle bir durumda TBMM gerçekten milletin meclisi olmayacaktır. Bu meclis milleti ve devleti değil kişisel çıkar peşinde olanların ve terör bağlantısı olanların taşınacağı yer olacaktır. Özetle; oyları topla, polemik çıkar, vatanı böl, devleti çarp meclisi (TBMM yeni renkler! sonucu TBVP(Toplumu, Böl, Vatanı, Parçala)) olacaktır. Bu sürecin en az hasarla atlatılmasını temenni ediyor ve bu yanlışlardan dönülmesi noktasında halkımıza güveniyoruz. DOĞRU’yu yanlışta değil DOĞRU da bulmayı başaracağız.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com