Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 17 Nisan 2023 539 Görüntüleme

ELAZIĞ STADYUMUNDA BU HAFTA MAÇ OYNANMASINA ENGEL KALMAMIŞTIR

MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Semih Işıkver geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklama ile Elazığ Atatürk Stadyumu’nun 2 hafta içerisinde açılacağını  söylemişti. Işıkver bu gün bir açıklama yaparak vatandaşlardan daha erken açılma talebinin gelmesi üzerine Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeleri Genel Müdürlüğü ile görüştüğünü ve stadyumun 19 Nisan’da faaliyete geçeceğini ifade etti Işıkver, konuya ilişkin olarak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
”Dün yapmış olduğum “ Elazığ Stadyumu 2 hafta içerisinde açılacak ve ilk maç oynanabilecektir” açıklamamın akabinde tribünde ki cefakâr, vefakâr kardeşlerimizin “Neden daha erken açılmıyor, bu hafta ki maça yetişsin” talepleri üzerine derhal harekete geçtik.
Bu kapsamda Gençlik Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeleri Genel Müdürü Sayın Süleyman Şahin ve Daire Başkanı Sayın Mesut Döngez ile yapmış olduğumuz görüşmelerimizin sonucunu siz değerli hemşerilerim ile paylaşarak böylesine önemli bir konuyu tamamen berrak hale getirmek maksadı ile basın açıklaması yapma gereğini hissettik.
Yüklenici firma bu gün itibari ile işlemleri tamamlamıştır. Yarın yani 18 Nisan Salı günü müşavir firma Elazığ’a gelip yüklenici firmadan işlemleri bitmiş olan Elazığ Stadyumunu teslim alarak Gençlik Spor İl Müdürlüğüne teslim edecektir.
Bir başka ifade ile 19 Nisan Çarşamba günü itibarı ile maç oynanmasına hiçbir engel kalmamıştır. Elazığsporumuza, taraftarlarımıza ve şehrimize hayırlı olsun, mübarek olsun.”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com