Ana Sayfa Uncategorized 16 Mayıs 2023 257 Görüntüleme

AÜB ÜNİVERSİTE TANITIM VE TERCİH FUARI 18 MAYIS’TA FIRAT ÜNİVERSİTESİNDE YAPILACAK

 

Anadolu Üniversiteler Birliği üyesi olan Fırat Üniversitesi, 18 Mayıs 2023 Perşembe günü devlet ve vakıf üniversitelerinin katılımıyla “Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı” düzenleyecektir.
Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde, 16 devlet ve vakıf üniversitesinin katılımıyla 18 Mayıs 2023 Perşembe günü Fırat Üniversitesi Rektörlük Yerleşkesi’nde “Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı”nın gerçekleştirileceğini ifade etti.
Fırat Üniversitesi ve diğer üniversitelerin uzman personelleri tarafından desteklenen tanıtım stantları, Rektörlük kampüsünde açılacak olup, bu fuarı ziyaret edecek öğrencilere ve ailelerine üniversitelerin sunmuş olduğu bölüm ve programlar, imkanlar, ulaşım ve barınma olanakları gibi çeşitli konularda bilgi sunulacaktır.
Ayrıca, Fırat Üniversitesi, diğer şehirlerde düzenlenecek “Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarları”na da 26 Mayıs 2023 tarihine kadar katılım sağlayarak, Fırat Üniversitesi’ni daha fazla öğrencinin tercih etmesi için fırsatlar yaratmayı hedeflemektedir.
“Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı”, 18 Mayıs 2023 Perşembe günü Rektörlük yerleşkesinde 09.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Bu özel etkinliğe tüm öğrenciler ve aileleri davetlidir.

E-Mail: basin@firat.edu.tr Tel: (0424) 237 00 00 Dahili: 8681 Sosyal Medya Hesapları: Twitter: firatresmihesap Instagram: firatresmihesap Facebook: frtbasinyayin

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com