Ana Sayfa Güncel, ŞEHRE BAKIŞ 31 Mayıs 2023 128 Görüntüleme

GÜREŞ SPORUNDA ELAZIĞ’A BİR GRUR DAHA KAZANDIRILDI

 

Geçtiğimiz günlerde Balıkesir ilinde düzenlenen A Greko Romen Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil eden sporcular bir kez daha Elazığ’ı gururlandırdı.

Şampiyonaya katılan sporcular antrenörleri Atilla Mahmat ve İbrahim Bozkurt ile beraber sıkı bir çalışmanın ardından A Greko Romen Türkiye Şampiyonasına katılarak ilimizi temsil ettiler.

Dereceye Giren Sporcular;

45 kg da Göktuğ Tek (Türkiye Şampiyonu)

48 kg da Yusuf Toprak (Türkiye 3.sü) oldu.

Sporcuları ve Antrenörlerini Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde ağırlayan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz zamanlarda Çok Amaçlı Spor Merkezinde  minderlerini standart ebatlarda olacak şekilde güreş salonu yaptırdık. Yeni Stadyumumuzda ve spor kompleksimizde de satandardlara uygun yeni bir güreş salonu yapmayı da planlıyoruz. Yakın bir zamanda çocuklarımız inşallah yeni minderlerde güreşecekler. Hem ilçelerde hem de İl Merkezinde güreşe büyük destekler vererek EYS kapsamında güreş antrenörleri istihdam ettiriyoruz. Bu gururu Elazığmıza ve bizlere yaşatan sporcularımız; Türkiye şampiyonu olan Göktuğ Tek ile Türkiye 3.sü olan Yusuf Toprak’ı ve antrenörleri Atilla Mahmat ve İbrahim Bozkurt’u İl Müdürlüğümüzde ağırladık. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor tekrardan tebrik ediyorum. Sporcularımıza elimizden gelen tüm destekleri vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com