Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 31 Mayıs 2023 120 Görüntüleme

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 31 MAYIS DÜNYA TÜTÜNSÜZ GÜNÜ ETKİNLİĞ DÜZENLENDİ

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “31 Mayıs Günü Dünya Tütünsüz Günü” ne dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak, tütün ürünü kullananlara bırakmaları yönünde bilinç kazandırmak ve sağlıklı yaşam davranışlarını geliştirmek amacıyla etkinlik düzenlendi
“Zehire Değil Gıdana ve Geleceğine Yatırım Yap” sloganıyla düzenlenen etkinlik kapsamında müdürlüğe bağlı ilgili birim sorumlusu hekim ve çalışanlar tarafından Elazığ kent merkezinde vatandaşların yoğun kullandığı bir AVM’ nin girişinde stant çalışması yapıldı.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit POLAT ve Hizmet Başkanlarının ziyaret ettiği stant çalışması sırasında vatandaşlara dağıtılan broşürler eşliğinde öncellikle tütün ve tütün ürünlerinin kullanımının insan sağlığına ve çevreye verdiği zararlar konusunda bilgilendirilmede bulunuldu, sigara bırakma polikliniklerin tanıtımı yapıldı ve CO ölçümleri yapıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com