Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET 13 Haziran 2023 1097 Görüntüleme

GÜRSEL EROL’UN DANIŞMANLIĞINA MERT TURAN GETİRİLDİ

 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un danışmanlığına Mert Turan getirildi. Bir dönem Gürsel Erol’un danışmanlığını yapan Doğancan Karataş görevden alınarak yerine Fırat Üniversitesi iletişim fakültesi Radyo Televizyon ve sinema bölümünü başarıyla tamamlayan Mert Turan getirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol yaptığı açıklamada, “Doğancan Karataş’a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Bundan sonra Mert Turan ile yolla devam etme kararı aldım. İnşallah güzel şeyler olacak“ dedi.
Gürsel Erol’un danışmanlığına atanan Mert Turan uzun yıllar kendilerine ait Turan Gazetesi’nin haber müdürlüğünü yapmıştı. Mert Turan’nın danışmanlığa getirilmesi basın camiasında büyük memnuniyet yarattı.

Harputtimes Haber ekibi olarak Mert Turan’a yeni görevinde başarılar dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com