Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET 17 Haziran 2023 415 Görüntüleme

YRP KARAKOÇAN İLE BAŞKANLIĞI’NDAN İSTİFA EDEN KARABOĞA: PARTİ ÖMER ATEŞ’İN AİLE BİREYLERİNİN İŞGALİ ALTINDADIR

Yeniden Refah Partisi Karakoçan İlçe Başkanı Mehmet Karaboğa, partisinden istifa etmesinin ardından bir açıklamada bulumdu. Karaboğa açıklamasında Elazığ il teşkilatına eleştirilerini sıralayan Karaboğa:”Kendi hatasını ve eksikliğini görmeyip başarısızlığın bütün sebebini kendi dışında gören bir yönetim ile başarıya ulaşmamız mümkün değildir.” dedi.

KENDİ HATASINI VE EKSİKLİKLERİNİ GÖRMEYEN BİR YÖNETİM İLE BAŞARIYA ULAŞMAMIZ MÜMKÜN DEĞİLDİR

Karaboğa istifasına ilişkin açıklamada şu ifadelere yer verdi:

”Üç yılı aşkın süredir büyük bir heyecan ve umutla, hemşerilerimizin haklarını ve menfaatlerini korumak adına, halk için siyaset adına elimizden gelen ne varsa büyük bir gayretle yapmaya çalıştık. İlinde bir milletvekili çıkarma potansiyeline sahipken, yapılan seçimler sonucunda alınan on üç bin oyu başarı olarak gören bir yönetimle bu mücadelenin varacağı bir yer olmadığını görmüş, buna ilişkin eleştirilerini yapmış, yanlışların düzeltilmesi adına beklemiş olduğum süre zarfında hiçbir şeyin değişmeyeceğini anlamış olmam sebebiyle ilçe Başkanlığı görevinden istifa etmiş bulunuyorum. Kendi hatasını ve eksikliğini görmeyip başarısızlığın bütün sebebini kendi dışında gören bir yönetim ile başarıya ulaşmamız mümkün değildir. Seçim döneminde ilçe merkezinde bir kez çalışma yapılmış, Sarıcan beldemize hiçbir şekilde gelinmemiştir. İlçede SKM açılışı talebimiz karşılanmamıştır. Tüm bu süreç beraberinde başarısızlığı getirmiştir. Milli görüşün hünkar mahfili ünvanına sahip olan ilimizin, komşu iller olan Malatya ve Bingöl’ün dörtte biri oranında kalmasının bir özürü de yoktur, mazereti de yoktur. Bir milli görüş olarak genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a olan inancımızda en ufak bir eksilme bulunmadığını, ülkenin kurtuluşunun Erbakan’dan geçtiğini belirterek, üç yıl boyunca görev yaptığım ilçe başkan yardımcılarıma, mahalle ve köy temsilcilerime, diğer siyasi parti ilçe başkanlarına teşekkür ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”

YENİDEN REFAH PARTİSİ İL TEŞKİLATI BAŞKAN ÖMER ATEŞ’İN AİLE BİREYLERİ TARAFINDAN İŞGAL EDİLMİŞTİR

Elazığ İl Başkanıv Ömer Ateş’i de eleştiren Karaboğa, il teşkilatının İl Başkanı Ömer Ateş’in aile bireyleri tarafından işgal edildiğini iddia etti. Karaboğa, seçimlerden alınan oyun il teşkilatının çalışması ile değil, Erbakan Soy adına verilmiş oylar olduğunu belirtti. Karaboğa parti il yönetimine karşı yapılan yanlışlıkları ifade ettiği için kendisine düşman gözüyle bakıldığını belirterek sözlerine şöyle devam etti:

”Bizim istifamızı açıklamamızın artık geldiğimiz son nokta olduğunu ifade ederek, Ömer Ateş beyefendinin ve aile bireylerinin tarafından işgal edilen partimizin ivedilikle bu yanlış yapıdan kurtulmasını açıkça belirtmek istiyorum evet yanlış okumadınız bir parti düşününki il başkanının eşi hanımefendi resmî olarak kadın kolları Başkanlığı yapıyor damadı Akın bey önce il gençlik kolları başkanlığı ile başlayan süreci genel merkez gençlik kollarında görev almaya kadar devam ediyor oğlu Ahmet Ateş bey Malatya 2. Sıra milletvekili adayı oluyor. Bunları önemle bir tarafa koyduktan sonra maddi manevi emek verdiğim Karakoçan İlçe başkanlığım sürecinde yanlışlıkları ifade ettiğimiz her süreçte bize düşman gözüyle bakılmakla birlikte kendi mülküm olan ilçe binamızın anahtarlarını hiç tanımadığım bir şahıs işyerime gönderilerek istenme cüretinde bulunuluyor.

ELAZIĞ’DA ALINAN OYLAR İL TEŞKİLATININ BAŞARISI DEĞİL, ERBAKAN SOY İSMİNİN ETKİSİDİR

Gelelim Seçim performansına. Kendi dişlerine uygun küçük olsun bizim olsun mantığı ile bir milletvekili listesi bizim asla fikrimiz veya temayül yoklamamız veya anket yapılmadan şehrimize dayatılıyor ve HÜNKAR MAHFİLİ olarak nitelendirilen kale olarak görülen Elazığ’da alınan oy sayısı ortadadır. Ki vallahi bu 13.000 oyun tamamı direk ERBAKAN soy isminin oyudur ayrıca MKYK Üyesi Memet Gül beyefendinin kişisel egosunun ve kendince güç zehirlenmesinden kaynaklı partiye verdiği zararlarda üzerine ayrıca konuşulması gereken başka bir konudur. Hülasa herkes bilsin ki Bizim Genel Başkanımız Sayın FATIH ERBAKAN beye olan sevgimiz bakidir ve doğru anlaşılırsak billahi sayın genel başkanımızın ve partimizin Elazığda bari yerel seçimlerde başarılı olması adına yapılan bir iyiliktir.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com