Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 21 Eylül 2023 254 Görüntüleme

Elazığ Cem Kültür Vakfı Başkanı Cafer Yeşil’in Aracına Silahlı Saldırı

Elazığ Cem Kültür Vakfı Başkanı Cafer Yeşil’in Aracına Silahlı Saldırı

 

Elazığ Belediyesi Meclis Üyesi ve Elazığ Cem Kültür Vakfı Başkanı Cafer Yeşil’in aracına dün gece bir silahlı saldırıda bulunuldu.

Olay, gece saatlerinde Yıldızbağları Mahallesi Beylerbeyi Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Elazığ Belediyesinin CHP’li Meclis Üyesi ve Elazığ Cem Kültür Vakfı Başkanı Cafer Yeşil’in park halindeki aracına 2 el ateş edildi. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, saldırgan ya da saldırganların tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Konu ile ilgili olarak konuşan Elazığ Belediyesi Meclis Üyesi ve Elazığ Cem Kültür Vakfı Başkanı Cafer Yeşil olayın dün gece sabaha karşı 03:00’da gerçekleştiğini ve olay esnasında kendisinin il dışında olduğunu belirterek şunları söyledi:

‘’ Olay esnasında ben il dışındaydım. Görenlerin anlattığına göre sabaha karşı 03.00 sularında genç bir erkek tarafından aracın etrafına gelerek 2 el ateş edilmiş. Kimseyle bir husumetimiz ya da problemimiz yoktur. Ancak yıllardır Alevi Dedesi olarak ve Elazığ Cem Kültür Vakfı Başkanlığı görevini yürütüyorum. Mutlaka birilerini rahatsız etmiş olabilir bu durum. Olay emniyet güçlerince araştırılıyor. O nedenle kati bir şey söylemek durumunda değilim.’’

 

 

.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com