Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 1 Ekim 2023 968 Görüntüleme

Saadet Partisi Alacakaya İlçe Kongresi Gerçekleştirildi

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı tarafından Alacakaya ilçesinin kongresi düzenlendi. Tek liste ile seçim gerçekleştirildi ve seçim sonucunda Alacakaya ilçe başkanlığına Hasan Gülmez seçildi. Kongrede siyasi konuşmalar yapıldı ve Alacakaya ilçe başkanı Hasan Gülmez, ilçenin gelişimi için büyük çaba harcayacaklarını ifade etti.

İl Başkanı Abdullah Akın Alacakaya ilçesindeki mevcut sorunlara değinerek,

“ Bilindiği üzere ilçemizdeki krom ocaklarından büyük miktarda krom çıkarılıyor, ancak bu faaliyetler iş kazalarına neden olabiliyor. Bu gerçeğe rağmen ilçemizde bir hastane bulunmuyor, uzman doktor ve tıbbi teçhizatlar eksikliği nedeniyle birçok hayat kaybı yaşanıyor. Bu kabul edilemez bir durumdur.

Ayrıca, Alacakaya ile Ergani arasındaki 19 km’lik yol hala yapılmamış durumda olduğunu görüyoruz. Bu ilçenin ekonomik gelişimine vurulmuş bir darbedir. Diğer taraftan deprem sonucu 450 ev ağır hasar almış olmasına rağmen, tek bir konut ihalesinin dahi yapılmamış olması üzücüdür.

Bu gördüklerimize hiçbir vatansever insan sessiz kalamaz. Biz Saadet Partisi olarak bu sorunları çözmek için inşallah elimizden geleni yapacağız. Elimizde projelerimiz hazır. Muvaffak olmamız durumunda mutlaka bunları uygulamaya koyacağız ve milletimizi huzur ve selamete kavuşturacağız.“ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com