Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 11 Kasım 2023 103 Görüntüleme

AKPINAR MAHALLESİNDE ÇIKAN YANGIN PANİĞE NEDEN OLDU

Elazığ Akpınar Mahallesi’nde akşam saatlerinde çıkan yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü. Yangında can kaybı olmazken, maddi hasar meydana geldi

Elazığ’da Akpınar Mahallesi Akın Sokak’ta bulunan bir lastik dükkanında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Lastiklerin yanması ile büyüyen yangın apartmana da yayıldı. Apartmanda yaşayan vatandaşlar dumanın da etkisi ile dışarı çıktılar. Haber verilmesi sonucu olay yerine üç tane itfaiye aracı geldi. Ekiplerin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının başlatıldığı belirtildi.

Çevre sakinlerini tedirgin eden yangının lastikçi dükkanında bulunan ve tiner kullandıkları iddia edilen kimliği belirsiz kişilerce çıkarıldığı ihmali araştırılıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com