Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 19 Aralık 2023 694 Görüntüleme

EYNESİL BELEDİYESPOR’DAN GECE MAÇINA RED

EYNESİL BELEDİYESPOR’DAN GECE MAÇINA RED
Elazığspor kulübünün akşam oynanması için teklif götürdüğü Eynesil Belediyespor müsabakası rakip yönetim tarafından kabul edilmedi.
Elazığspor kulübü, 20 Aralık Çarşamba günü saat 14:00’de oynanacak olan Eynesil Belediyespor müsabakasının akşam oynanması için rakip takıma teklif götürdü.
20 Aralık Çarşamba günü gündüz oynanacak karşılaşmanın akşam 19:00’a alınması için misafir takım Eynesil Belediyespor kulübüne günler öncesinden teklif yaptı.
Bordo beyazlı yönetim tarafından yapılan bu teklif; Eynesil Belediyespor yönetimince uçak rezervasyonlarının tamamlanması ve ayrıca akşam oynanması halinde 1 gün daha Elazığ’da konaklanacağı ve bu durumun da kulübün giderlerine ekstra bir yük getireceği gerekçesiyle kabul görmedi.
Bu nedenle karşılaşma 20 Aralık Çarşamba günü saat 14:00’de Elazığ Atatürk stadyumunda oynanacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com