Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 6 Ocak 2024 179 Görüntüleme

DEVA Partisi Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Cihan Çiçek:”Yolsuzluklardan arınmış belediyeler için yola çıktık”

DEVA Partisi Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Cihan Çiçek il başkanlığında partililer ile bir araya geldi.

31 Mart 2024’te yapılacak mahalli idareler seçimlerinde DEVA Partisi’nden Yazıkonak Belediye Başkan adayı Cihan Çiçek, İl Binasına giderek Deva Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal ve Partililer ile bir araya geldi.

 

DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, Cihan Çiçek’e çıktığı yolda başarılar diledi. Kangal, “Aday belirleme sürecinde isimleri netleşen yol arkadaşlarımızı artık kısım kısım kamuoyunun bilgisine de sunmaya başlıyoruz. Bugün burada Elazığ’ımızın önemli bölgelerinden olan Yazıkonak Beldemizin belediye başkanlığına aday olan Sayın Cihan Çiçek’i sizlere takdim ediyorum. Ben değerli yol arkadaşımıza çıkmış olduğu bu yolda şahsım, teşkilatım ve tüm partim adına başarılar diliyorum” dedi.

DEVA Partisi Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Cihan Çiçek Yazıkonak’ı kalkındıracak hizmetleri hayata geçirebilmek amacıyla yola çıktıklarını söyledi. Çiçek, “Özellikle güncel problemleri, güncel projeler ile bir araya getirerek halkımızı en doğru şekilde hizmet edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Bizim temel amacımız makam mevki değil hakka ve halka hizmettir. Yazıkonak ve Yazıkonak’ta yaşayan insanların en temel ihtiyaçlarından olan halkçı, toplumcu ve katılımcı yerel yönetim anlayışıdır. Bu anlayış önünü açan kentsel demokrasiyle temel olan toplumun değişik kesimlerine karar alma süreçlerinde söz hakkı tanıyan ve uygulaması durumunda partimizin iktidar yürüyüşü yolunda önemli bir aşama olacaktır. Yerel yönetimlerin görevleri sadece bina, imar ve benzeri fiziki yapı projelerinden ibaret değildir. Kültür, sanat, müzik, turizm ve çevre politikalarından geliştirmesiyle yerel yönetimlerin görevleri arasındadır. Ayrıca doğa ve bizimle birlikte yaşayan diğer canlıların da yaşam haklarını yaratmaktır. Biliyorum devasa sorunlarımız var bizde bu beldeyi yeniden ayağa kaldıracak güç ve irademiz var. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan liderliğinde DEVA Belediyeciliği anlayışıyla yolsuzluklardan arınmış, hukuka bağlı, katılımcı, ulaşılabilir kaynakları siyasete değil halka hizmet etkin ve verimli kullanılan belediyeler için yola çıkarak 31 mart yerel seçimlerinde Yazıkonak beldemizde milletimizin iradesine talip olup 31 mart 2024 seçimleri hem ülkemiz hem beldemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com