Ana Sayfa EKONOMİ, Güncel, GÜNDEM 23 Ocak 2024 1966 Görüntüleme

Ziver Holding , BOTAŞ Doğalgaz Boru Hattı Projesi İhalesi Sözleşmesi İmzalandı

Ziver Holding , BOTAŞ Doğalgaz Boru Hattı Projesi İhalesi Sözleşmesi İmzalandı.

 

Ülkenin en büyük enerji üretim ve nakil firmalarından olan BOTAŞ (Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi) ile Ziver Holding arasında Antalya Manavgat-Alanya-Gazipaşa ve Mersin Anamur ilçeleri FAZ-2 arası 137 km olan Doğalgaz Boru Hattı Projesi İhalesi için sözleşme imzalandı.

Ziver Holding ve BOTAŞ (Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi) arasında önemli bir projeye imza atılarak sözleşme içerisinde olan bölgeye ciddi hizmet olanakları sağlanacak. 137 km olan FAZ-2 arası Doğalgaz Boru Hattı Projesi ile Ziver Holding ilkeli hizmet ve kaliteli istihdam gücüne yenilerini ekledi. Doğalgaz Boru Hattı İhalesi Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci ve BOTAŞ yetkilileri arasında gerçekleştirildi.

DEMİRCİ: HER GEÇEN GÜN VİZYON PROJELERE İMZA ATMANIN HAKLI GURURUNU YAŞAMAKTAYIZ
Söz konusu Doğalgaz Boru Hattı Projesi hakkında açıklamada bulunan İş İnsanı Demirci; “Daha öncede birçok defa söylemiştim yine tekrarlamakta fayda olduğunu düşünüyorum. Ziver Holding olarak ülkemizin dört bir yanında hizmet aşkıyla çalışıyoruz. Kurumsal ve ilkeli çalışma statüsüyle ilerleyerek her geçen gün vizyon projelere imza atmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Ülkemizde güvenilir hizmet ismiyle yer edinen BOTAŞ ile Antalya Manavgat-Alanya-Gazipaşa ve Mersin Anamur ilçeleri FAZ-2 arası 137 km olan Doğalgaz Boru Hattı Projesi İhalesini imzaladık. Çalışma alanımız 137 km olarak belirlenmiş olup titizlikle hazırlanmış bir çalışmanın planını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Ziver Holding ve BOTAŞ çeşitli hizmet ağlarıyla Türkiye’de gücünü ispatlamış ve kurumsallığı esas alan etkili isimlerdir. Buna göre; işini ciddiye alan ve kesintisiz hizmet sunan Ziver Holding olarak daha büyük projelerle ülkemize ve vatandaşımıza hizmet etmenin mutluluğunu taşımaktayız. Alanında güçlü isim olan BOTAŞ ile önemli bir projeyi imzalamak ülkemiz için son derece önemli. Yeni projemizin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com