Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 13 Şubat 2024 501 Görüntüleme

BAŞKAN ADAYI AYGEN ETSO BAŞKANI İDRİS ALAN İLE BİR ARAYA GELDİ

 

MHP Elazığ Belediye başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın şehir için yaptıkları çalışmaları özellikle 6. Bölge teşviklerinden ilimiz faydalanması sürecindeki gayretlerini tüm kamuoyunun bildiğini ifade eden MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen şunları söyledi:

“Elazığ Ticaret Odası Başkanı kimliği yanında İdris Başkanım benim  kardeşim, dostum ve yakın  arkadaşımdır.   Ve kendisi Elazığ’ın önünü açan bir isimdir.  Ben kendilerini tebrik ediyorum. Kendileriyle birlikte inşallah daha güzel işler başaracağız.   Bizim belediyecilik anlayışımızda üçlü bir sacayağımız var. Bunlar; Yerleşimci,  yatırımcı ve ziyaretçidir. Yatırımcı olarak adlandırdığımız müteşebbislerimiz ve girişimcilerimizle  özellikle Ticaret ve Sanayi Odası ve Kalkınma Ajanslarının öncülüğünde ve rehberliğinde bu şehri birlikte yönetecek ve kalkındıracağız.  Ortaya koyacağımız stratejik planlarla tüm şehir sakinlerin de sahipleneceği bir kalkınma modelli ile ancak bu şehri marka şehir yapabiliriz. Biz bunun farkındayız,  biz bunun bilincindeyiz. Bizler,  siyasi mevzi kazanmanın ötesinde Elazığ’ı tepeden tırnağı kalkındırmak,  Elazığ’ın ticaretine yardımcı olmak,  Elazığ’a gelebilecek tüm yatırımcıları Sayın İdris Alan başkanımın önderliğinde belediyenin tüm imkânlarını yatırımcılarımıza tahsis edeceğiz. Özellikle istihdam konusunda gençlerimizin işsiz ve mutsuz olduğunu görüyoruz.  İnşallah şehri beraber ve birlikte yöneterek birçok sorunu yine birlikte çözeceğiz. Belediyecilikte;  ehliyete,  liyakate, adalete ve özellikle istişareye önem veren bir yönetim modelini gerçekleştireceğimize buradan söz veriyorum”

MHP Elazığ Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Murat Aygen’in Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini dile getiren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ise şunları söyledi.

“Murat Hocamız uzun süre eğitimcilik hayatı ve akademisyenlik hayatında ülkemize, şehrimize ve değerlerimize bağlı nesillerin yetiştirilmesinde önemli gayret ve fedakârlıkları olan bir değerimizdir.

Murat Aygen Hocamız, bu hizmetlerini şehir ve belediyecilik alanına taşımak amacıyla bir yola çıktılar. Ben Elazığ Belediye Başkanlığı hizmet yarışında kendisine kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

Bizler Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak belediye başkan adaylarımızdan beklentilerimizi ihtiva eden 15 maddelik talep dosyamızı daha önce odamızı ziyaret eden adaylarımıza takdim ettik.

Bugün de MHP adayı Sayın Doç. Dr. Murat Aygen hocamıza da dosyamızı takdim ettik.

Bu talep dosyamızda sektörel meslek siteleri ve kalifiye eleman yetiştirilmesi gibi iş dünyasının beklentileri yanında, kentsel dönüşüm, trafik ve toplu ulaşım gibi tüm hemşerilerimizin beklentileri de yer almakta. Ben tekrar odamızı ziyaret eden MHP Belediye Başkan adayı Sayın Doç. Dr. Murat Aygen’e teşekkür ediyor başarılar diliyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com